6.1 – Vision

Det er med stor glæde, vi kan inviterer til en rollespilsby med rollespil baseret på almindelige liveregler dog uden livspoint og kampregler. Rollespils byen er bygget i Skoven ved Momhøje Naturcenter og er bygget af rollespilforeningen Giants, som hører hjemme i Videbæk. I rollespilsbyen er der mange roller man kan spille, dog er der nogle der er castet.

For lige at slå en ting fast inden vi begynder på rollespilsrejsen – må vi sige, at de evt. nonkombetanter der gerne vil med i de enkelte hæres lejre ikke indgår i rollespilsbyen og nok heller ikke kommer til at spille der.

Reglerne er endnu ikke helt fastlagte, men de kommer til at indholde de mest basale rollespilsregler. Dog kan man hvad man kan….

Da en stor del af rollespillet er baseret på at hjælpe og tjene de to hære, dog også med en krydring af byliv, så kommer du som deltager helt naturligt til at være en del i de to lejre og en mindre del i byen. Alle der har mulighed for det overnatter i lejren – er nær der ved i offgame området i skoven. Man medbringer selv sit telt og hvis der skulle være nogen, der ligger med et ”ridder” telt kan vi sagtens bruge den i byen.

Inden dog man kan komme med, er der først en kort ansøgning (idet antallet af Zerania indbyggere er begrænset) og dennes godkendelse. I denne ansøgning skal du skrive lidt om den rolle du godt vil spille og hvad du kunne tænke du vil bringe til byen. Du skal også finde dig et emperiansk klingende navn, men kan også godt hedde noget du selv finder på.

Idet der vil være kroliv i byen med drikkevarer – vil du få begrænset adgang til drikkevarer og ved misbrug af dette kan det evt. føre til en bortvisning. Hvis du for eksempel spiller berusset – så husk lige, at vi andre også ved det.