3 – Praktiske informationer

Sted

Momhøje Natur Center
Kibækvej 19
6933 Kibæk

Dato

Selve krigslive 7 starter Torsdag den 19. Maj 2011 kl. 23:59 til og med søndag  den 22. Maj 2011 kl. 17. Se program for mere information.

Der ville være mulighed at ankomme og stille telt op fra onsdag den 18. Maj klokken 17:00 – 22:00 og eventuel overnatte, dette skal aftales med arrangørerne senest 1. Maj!

Senest ankomst og indtjek den 19. Maj klokken 17:00.

Pris

550 DKK (650DKK for sen tilmelding eller betaling). Sidste betalings frist er 1. Februar.

Chef Workshop

Chef-Workshoppen ville blive afholdt i Februar/Marts 2011. Den afholdes i Momhøje natur center for enhedsleder + stablen. Den er ikke obligatorisk. Se program for mere information.

Efterfest

Efterfesten bliver afholdt 3.weekend i August 2011 ved Momhøje natur center. Hvis du ønsker at deltage i efterfesten koster det 100 DKK ekstra. Prisen inkluderer 5 øl/sodavand og god mad. Se program for mere information.

Mad

Der vil ikke blive taget hensyn til vegetar eller andre særlige ønsker/behov, dog kan vi tilbyde at opbevare maden køligt hvis du ønsker selv at medbringe mad. Dette giver ingen reduktion i prisen, og skal oplyses på forhånd til arrangørerne – senest den 1.Maj.

Aldersgrænse

18 år eller ældre kan deltage uden begrænsninger eller særlige krav. Deltagere ned til 12 år er muligt, se nærmere på undersiden omkring dispensation.

Deltager Brev 1

Generelle informationer. Kommer i februar efter sidste tilmeldings frist.

Deltager Brev 2

Sidste vigtige informationer og opdateringer inden krigslive 7. Dette kommer ca. 14 dage før krigslive start.

Lovgivning

Da Krigslive bliver lavet i Danmark hører det under dansk lovgivning og alt hvad dertil hører, dette inkluderer også regler omkring euforiserende stoffer og våbenlovgivning.

Kontakt

Krigslive7@gmail.com

Vi opfordre dog til at afklare spørgsmål på forummet i det omfang det er muligt så alle har gavn af oplysningerne. Når vi nærmer os krigslive kommer der mulighed for telefonisk kontakt, men for vores skyld er skriftlig kontakt lettere i perioden op til Krigslive.