5.3 – Kultur

Averland

Er et af de rigeste områder i kejserriget takket været eftertragtet heste stalde. Averland er også kendt for deres meget åndelige markeret uniformer. Deres farver er sort og gult, med et smule grøn.

Hockland

Befolkning af Hockland er kendt for deres jagte i deres tætte skove i deres hjemland, Deres hær består af meget dygtige skytter som er kendt for deres dødelig præstation. Deres farver er grøn og rød.

Middenheim

Soldaterne fra Middenheim er klædt i kold hvid og blå, de fleste tilbeder Ulric guden af Krigs, vinter og ulve.

Talabheim

Den store mur der omkranser Talabheim kræver en stor hær til at beskytte, disse soldater har en komet symbol et sted på deres udrustning. Deres farver er rød og hvid, med en smule sort.

Ostland

Tropperne fra Ostland er blandt de sejeste og meste stædige i kejserriget og derfor har de taget tyrens tegn som symbol. Deres farver er hvid og sort med en smule rød.

Altdorf

Det er en af de rigeste og største byer i kejserriget, dette gør at soldaterne bære det mest moderne tøj og våben i hele kejserriget. Deres farver er rød og blå.

Stirland

Stirland er kendt for at være den fattige del af kejserriget på grund af deres dårlige Rustik dødvande, og deres soldater der fra, har kun ringe våben, dog er Stirlandske jæger kendt og respekteret i hele kejserriget. Deres farver er gult og grøn. (Og tøjet er normalt laset)