Vision

Khypris – År 1, er designet til at være et kulturbaseret konflikt scenarie. Når alt overfladen er skrællet væk er det essensen af hvad vi gerne vil med scenariet.

Når vi siger kulturbaseret konflikt scenarie, mener vi et scenarie, hvor fokus er på de konflikter, der opstår når man smider en masse forskellige kulturer med vidt forskellige værdisæt og samfundssyn sammen i et lettere anarkistisk miljø og ser hvad der sker.

Vi har valgt at placere vores scenarie setting i Warhammer verdenen, der er blevet udbredt gennem den velbesøgte Krigslive serie.

Dette er et meget bevist valg ud fra flere betragtninger:

  • Warhammer verdens kulturer har alle en historisk parallel til noget vi kender i forvejen, og er derfor lettere at forholde sig til end mange andre fantasy universer.
  • Alle der har været med til et Krigslive scenarie, har prøvet at spille i universet og endnu vigtigere, har udstyr man kan passe ind i scenariet. Det er vigtigt for os at det skal være så let, som muligt at deltage, i hvert fald på det kostume mæssige plan.
  • Den originale Khypris serie blev afholdt i Warhammer verdenen, så det gør Khypris – År 1 selvfølgelig også…

Selve Warhammer verdenen kan bedst betegnes som mørk lowfantasy, og vi vil prøve at fokusere på at gøre scenariet dystert og uretfærdigt. Verdenen er ikke et rart og hyggeligt sted og de roller der befinder sig i den er ligeledes ubehagelig og korrupte på den ene eller anden måde. En dybere forståelse udover dette er ikke relevant på nuværende tidspunkt, men for os er det essensen af Warhammer settingen til dette scenarie.

Da vores største fokus punkt til scenariet er kulturbaseret konfliktspil, har vi selvfølgelig gjort os en masse tanker om hvad en god rollespilskonflikt er og hvor vigtigt det er at alle leger den samme leg under de forhold. Disse tanker er inkorporeret i den måde de forskellige kulturer håndtere konflikter og uenigheder.

På trods af at settingen er ond, dyster og uretfærdig og på trods af at vi skal spille konflikter og ubehagelige situationer igennem, så er scenariet i sidste ende lavet til at det skal være sjovt for alle at deltage i. Det er meningen at vi vil give et scenarie, hvor der er gang i den, hvor der bliver udspillede dramatiske magtkampe og nedrige intriger, som vi kan mindes mange år frem.
Vores scenarie er tænkt til at være produktet af  godt håndværk og ikke et højtstilende og prætentiøst kunstværk.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.