Sex og voldtægt

Vi synes nakkemassage som sex er grimt og har en tendens til at blive fjollet.
Dog anerkender vi også, at sex er en vigtig del af livet i en mørk fantasy verden, så derfor gælder der følgende regler for at have sex til Khypris.

En sexscene foregår ved at en eller flere parter aftaler, at de har (haft) sex.
Der er ingen krav til at parterne har haft fysisk kontakt, det er op til dem i situationen – uanset hvad, symboliserer den fysiske kontakt ikke selve sexakten. Det betyder også, at scenen skal foregå skjult – man kan ikke have sex offentligt så man skal enten have et telt for sig selv, et aflukke eller en busk.

Slutteligt gælder der også det, at en part kan ikke være en del af en sexscene uden at have indvilliget i det – hvis en eller flere af parterne ikke har lyst til det er det op til alle parter at spille scenen, så de ikke havde sex – dette er specielt relevant i forhold til voldtægt(sforsøg).

Vi vil i den anledning gerne indskyde at en voldtægt er en meget seriøs akt, der ligger i samme boldgade som at slå ihjel. En voldtægt ændrer en rolle drastisk og skal tænkes godt igennem før det udføres. Overvej også om det er noget den modtagne rolle vil kunne få noget konstruktivt ud af.

Derudover opfordrer vi til at en sexakt, særligt i nærheden af andre, lyder af noget – så folk i nærheden ikke er i tvivl om hvad der sker.
Og husk; hentydningerne om sex, historier om sex (gerne vilde!), seksuel frustation og seksuelle afvigere er ting vi meget gerne ser til Khypris!

Der kommer højst sandsynligt til at være nogle skøgeagtige etablissementer til scenariet, og de kommer til at have nogle forskellige spilskabende måde at gennemføre sex akten på.

Mere om det når scenariet kommer tættere på.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.