Folk fra Tilea

Gruppenavn: Pirazzo
Beskrivelse: La Familia Pirazzo er stor og magtfuld, men samtidigt noget uorganiseret og rodet. De holder til i den mest usle del af byen, hvor de driver et værtshus, eller rettere et halvt værtshus (den anden halvdel drives af nogle kejserlige folk, der hader tileanere). Pirazzoerne har også en stald, hvor der efter sigende er alt fra horehus til teaterscene, alt efter hvornår på døgnet man kommer derind. Pirazzoerne driver også et tømmerfirma, som ingen helt ved hvad laver, men de bygger ofte de mærkeligste steder og på underlige tider af døgnet. Et ordsprog om Pirazzoerne går: “Pirazzo er en støjende og pinlig sæk lopper som allieret, eller en hel bydel af hæmningsløse, rygstikkende røvere som fjende”. Man kan sige meget om Pirazzoerne, men de er bestemt ikke kedelige, og tør man bevæge sig ned i deres hule, bør man nok tænke før man taler – men man vil altid kunne finde de slibrigste rygter, hyre folk til opgaver ingen andre vil tage, eller finde en fest som ingen andre steder – hvis man er villig til at betale prisen, og samtidigt forstår at passe på sig selv.
Kontakt: Morten Tellefsen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Morten Kjærgaard Tellefsen Fabrizio Enrique Pirazzo Fabrizio Pirazzo er en af de medlemmer af Pirazzo familien man ser mest til, dette skyldes dog primært alle de problemer han konstant roder sig ud i, eller forsøger at rode andre ud af…
Cecilie Helena Neidhardt Ebe Pirazzo Ebe lider under den forbandelse at hendes navn på Tileansk er et pigenavn, men desværre er et drengenavn i mange andre lande, og hun bliver derfor ofte forvekslet for at være en dreng. Hun er kropige i Pirazzo’s kro.
Helle Holm Hansen Adrianna Pirazzo Adrianna Pirazzo er bestyrer af Pirazzo-familiens kro – i hvert fald den ene halvdel. Hun er glad for gaver – især de dyre af slagsen.
Astrid Sigaard Andersen Paula Pirazzo Don Pirazzo er familiens overhoved. Hun er kendt for at værne om sin familie med alle midler, og er blevet beskrevet som både den kærligste med samtidig mest kyniske Don, Pirazzo længe har haft.
Birgitte Bager Innocenza Pinguini Pirazzo Innocenza arbejder på Pirazzos værtshus og har en nysgerring natur. Derfor ved hun som regel hvad der rører sig i byen og kan ofte pege folk i den rigtige retning hvis de har brug for hjælp.
Laust Pedersen Primo Pinguini Pirazzo Primo Penguini er en klippe af mand imellem de små Pirazzoér. Primo praller ofte om at have opført mange af byens bygninger og forventer derfor også alle dører er åbne for ham. Ellers må den åbnes
Kenni Calundan Cino Pirazzo Cino Pirazzo er en slesk pengepuger, der altid kan veksle imellem alle slags mønter, for et “lille, meget beskedent” gebyr. Hans hang til storbarmede kvinder og god mad er uden fortilfælde..
Frida Karlsson Lindgren Florenza Livia Pirazzo Florenza glimrer ofte ved sit fravær i værtshuset. Hun er på ingen måder pålidelig og er meget i sine følelsers vold. Hun roder sig ofte ud i problemer.
Andrea Holk Zielinski Lucrezia Corynna Pirazzo Lucrezia Pirazzo er cuocorina i Familia Pirazzo. Madlavning er dog ikke det eneste, der fanger hendes interesse, og det er ikke sjældent, at hun er at finde langt væk fra gryderne.
Steffen Bach Sørensen Wilhelm Hoffmann Wilhelm Hoffmann, bedre kendt som “Ambassadøren”, er en af de få Kejserlige der gør familien Pirazzo følge. Hoffmanns diplomatiske natur er velkendt, men hans konkrete gøren og laden er mere ukendt.

 

Gruppenavn: Rivoluzionaria Spettacolare
Beskrivelse: En teatertrup kaldet Juliano Montefortes –Teatre- Revolutionaire Spectaculare
Kontakt: Ivajlo Holm-Jensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Ivajlo Holm-Jensen Juliano Monteforte Berømt dramatiker med hang til letlevende damer og alkohol og skandaløs teatervirksomhed i en gammel stald.
Fanny Schröder La Carlotta Berømt skuespillerinde med hang til letlevende mænd og alkohol og skandaløs teatervirksomhed i en gammel stald.
Charles Bo Nielsen Timoteo Massimiliano Teatre- Revolutionaire Spectaculare’s direttore di scena og talentspejder, ham der sætter scenen og finder KUN helt nye, helt unge talenter, han kan love berømmelse og rigdom gennem privattimer.

 

Gruppenavn: Ontarios vask
Beskrivelse: Ontarios vask er et netop ankommet vaskeri fra Tilea. Denne sammentømrede del af familien Ontario er nu klar til at begynde på en frisk i Khypris. Under mottoet ’Den ene hånd vasker den anden’ tager de gerne imod alle slags vasketøj, og skulle behovet opstå, pudser de både støvler og sko.
Kontakt: Andrea Plovgaard Frederiksen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Lasse Hempel Gaio Ontario Som en af de sidste familie medlemmer af Ontario slægten, føler Gaio at han bære et enormt ansvar på sine skuldre. Nu hvor han er kommet til Khypris, håber han på en ny og bedre start.
Jonas Kerring Armando Ontario Frisk og rar at være i nærheden af. Har en svaghed for søde ting. Med alle de fristelser livet byder på i form af terningspil og vin er det ikke et større mysterium hvor familiens penge forsvinder hen
Andrea Plovgaard Frederiksen Cinzia Ontario Cinzia er ung og livlig. Hun holder meget af sin familie, selvom hun ofte skændes med dem. Hendes livssyn er positivt, selvom det er svært at forstå for hende, hvor alle familiens penge bliver af.
Amalie Nyraad Ersilia Ontario Ersilia elsker at arbejde på vaskeriet, da hun for lov til at gøre noget, der giver hende tilfredsstillelse – at gøre rent. Hun er god til at spare, og holde de andre i ørerne.
Camilla Lorenz Tiziana Ontario Tiziana er en meget passioneret person, der ligger liv og sjæl i alt hvad hun foretager sig. Hun går meget op i at arbejde, men at der også samtidig skal være plads til at nyde livet. Hun har et stort

 

Gruppenavn: Feriolis mad og mode
Beskrivelse: Hos Feriolis mad og mode kan man prøve det nyeste inden for tileansk mode. Mens man(d) nyder herlighederne, kan man få sig en ægte tileansk smagsoplevelse. Lej tøjet for en rimelig pris og imponer ved enhver lejlighed.
Kontakt: Tobias Torfing

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Lisbeth Heidemann Torfing Fiametta Ferioli Signora Ferioli har fingeren på pulsen, når det gælder tøjmode. Hun har arbejdet i et større tileansk modehus, men har nu som mission at gøre Khypris lidt mere fashionabelt.
Tobias Danborg Torfing Giovanni Ferioli Giovanni sælger de lækreste tileanske småretter, du kan komme i nærheden af i Khypris.

 

Gruppenavn: Familia Strangulare
Beskrivelse:
Kontakt: Nina Rostock

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jens-Ejnar Stephansen Puzzo Di Cazzo Puzzo blev undfanget i et horehus i Tilea. Som bastard havde han en hård opvækst med negativt udfald. Hvilket var meget heldigt da han i en tidlig alder kom under de beskyttende vinger af Strangulare
Kasper Lundqvist Johannessen Leo galbusera Leo er søn af en Tileansk købmand, som har hjulpet familia Strangulare i krisetider. Han har exceptionelle matematiske evner, som hans far har tillært ham, som han bruger til bookmaking for familia Strangulare
Nina Rostok Donna Victoria Strangulare Donna Victoria Strangulare er overhovdet i Familien Strangulare. Hun kæmper hårdt for dem der ligger under hendes beskyttelse og vil gå meget langt for at holde på dem.
Morten Baagøe Antonio Drago Højt rangerende medlem af Familia Strangulare, som altid er klar på et slag kort, terninger, eller en tår med de fleste.
Dorthe Larsen Nerina Strangulare Jeg er Donna Strangulares betroede i alle henseender, man kan sammenligne det med en selskabsdame. Hun er af god familie, men har ikke formået af blive gift. Jeg er loyal overfor min Donna.
Jeppe Skaftved Steffano Giovani Jeg er bølle i oplæring hos donna strangulare, bruger meget tid sammen med min med lærling Marco. Jeg kan også tit findes i det kislivitiske kasino.
Victor Lolholm Vito Foresta Under udvikling.
Søren Kristian Skydt Andersen Ferruccio Trentino Ikke færdigt lavet

 

Gruppenavn: Casa di Bella
Beskrivelse: Kurtisaner er mænd eller kvinder som underholder med sang, dans eller selskab for samfundet øverste lag. Casa di Bella er et gammelt kurtisane hus og stolte tradiotioner. Huset bliver ledet med hård hånd af Mama’en, som betaler uddannelse, tøj og smukker til de kurtisaner der er under hende. Kurtisanerne skal så (som regel) bruge resten af deres arbejdesliv på at betale deres gæld af til Mama’en. Der med ikke sagt at kurtisanerne er slaver af huset, da mange af dem kommer fra lang værre kår. Derudover er erhvervet som kurtisaner prestigefyldt og kurtisanerne er et almindeligt syn ved Hofferne i Tilea.
Kontakt: Nadia Schyberg Petersen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Eva Helene Antonsen Contessa Bianco Den ældste og mest erfarne kurtisane i Casa di Bella. Nær ven af La Famiglia Strangulare. Ernærer sig som kurtisane, men i lige så høj grad som showdanser/underholder.
Nadia Schyberg Petersen Serafina Manichi Serafina er kurtisane. Hendes mor var skøge. Hun så frem til et liv i sin mors fodspor men hendes potientale blev opdaget og hun blev uddannet kurtisane i Casa di Bella. Serafina håber at finde en fast elsker der kan betale for hendes dyre livsstil.
Mia Karina Nielsen Høgh Stella Mia Otilla Ludevicious Stella er ikke så talentfuld en sanger og danser som de andre kurtisaner, men har andre evner som gør hun kan tjene til dagen.
Jeanett Greve Tabitha Castiglione Tabitha er virkelig overtroisk. Så meget at det nogen gang kan tage overhånd. Tabitha har været hos mama lige så længe hun kan huske. Tabitha er grand-niece, altså Mamas kusines barn.
Chris Christensen Faustina Potenza Faustina er ikke i familie med La Famiglia Strangulera, men har været en del af La Casa Di Bella gennem de sidste 6 år, hvor han er blevet trænet som kurtisaner.
Sarah Liv Hernø-Toftild Isabella d’ Norsca Isabella er det eksotiske indslag i huset – hele vejen fra Norsca til Tilea. Her nyder hun opmærksomheden som kurtisane og drømmer om en dag at finde en fast beskytter og bidragsyder.
Camilla Nilles Sofia En lærd kvinde med et voldsomt temperament og meget jaloux anlagt.
Elisabeth Kaalund Keller Chiara Vilidini Hun er en ung stræbsom pige der ikke vil ende i fattigdom, derfor søger hun kurtisanerne for, på den måde, at stige op ad samfundet rang stige.

 

Gruppenavn: Pablo’s Thermae
Beskrivelse: Pablo’s Thermae, (eller badestue på kejserlig tunge) er det sted byens anstændige mænd og kvinder med mønt i lommen kan finde sit pusterum fra hverdagens trængsler. Med sin beskedne størrelse, og med en gruppe af skæve individer tilknyttet dets virke, er Pablo’s Thermae et sted, hvor gæster lader deres problemer ligge med klæderne. En sætning går, at der ved badestuen ikke er tradition for hverken at trække dolk eller verbale trusler, når der bades.
Kontakt: Rasmus O. Jensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Rasmus Overgaard Jensen Albino Bellante Albino Bellante er den af badestuens ansatte som tog over efter Pablo Mantello’s død for få år siden. Han er en mand der ser stor ære i at opretholde sin mentors erhverv og livsstil. Det høje blonde ydre, som bevidner et fødested langt fra Tileas lande, opleves ikke i Albinos sind, som efter bedste Tileanske leve udføres med livligt og sydlig energi og charme.
Lærke Dalsgaard Sapienza Aldo Moro Giver ikke almisser, og gider ikke tiggere. Der skal penge til, og for den rigtige pris er alt til salg: selskab, varme bade, venlighed, pleje af småskader, duftolier, massage af ømme muskler.
Kamma Martinsen Rosalia Mantello Rosalia, eller bare Rosa, arbejder hos badestuen. Som en nysgerrig person af natur ses hun ofte nær de store begivenheder, og har da et rygte eller to til tider.
Niclas Andreasen Wolfgang Maximilian Glad for mad og alt der godt. Til tider doven. Har et stærkt had til dele af kejserrigets adelige. Paranoid og skeptisk til tider, men har tendens til bare at lade munden køre.
Thomas Sørensen Baltasar Mantello Baltasar har været en del af Badestuen siden begyndelsen og har som nu afdøde Pablo Mantello’s rådgiver og bogholder en dyb indsigt i badestuens historie, praktiske anliggender og hemmeligheder.
steffen pedersen Hector Bõsewicht jeg er råberens fætter som arbejder i badestuen og laver alt hvad der til falder jeg er også grandfætter til roselil (råberens kone)

 

Gruppenavn: Familia Pazzatura
Beskrivelse: Pazzatura er et broget familieforetagende der forsøger at slå sig på handel og den ædle fladbrød med fyld bagnings kunst.
Kontakt: Michael Eisnæs

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Andreas Hansen Capello Pazzatura Jeg er familiens læge og barber og jeg har en forretning vor jeg giver de samme ydelser til resten af byens folk for betaling Jeg er en meget intelligent og belært læge men sociale problemer
Martin Poulsen Alessandro Pazzatura Min karakter er intelligent, godt talende og charmerne ung mand. Han har det med at blive stresset og opkørt når han får for mange opgave.
Charlotte Sørensen Isabella Pazzatura Jeg er gift med Capello som var er arensjegret ægteskab. Jeg er venlig, åben og imødekomme over for Tileaner!
Susanne Brix Pedersen Allegra Pazzatura Med en baggrund som lærd af Verena fungerer Allegra som familiens lovlyndige og traditionselskende medlem der forsøger at styrke familiens eksemplariske opførsel og dannelse.
johan fjord nielsen Fornavn og efternavn Familien Pazzatura fremmeste pølserelaterede råvarer ekspert. Alle slags pølser der findes på Pazzarua’s perfekte pizzaer, er under konstant kvalitets kontrol af Domenico Pazzatura ham selv!
Jacob Brejnholm Nielsen Gabriele Pazzatura En af de mange arvinger til Pazzatura forretning. En større og mere aggressivt medlem af familien, da han ikke er første i linjen til den fulde arv. Med interesse inden for barber-surgeons.
Michael Eisnæs Raul Pazzatura Familien Pazzaturas overhoved, Raul er meget nidkær omkring sit hjem og pizzabageri, faktisk så meget han sjældent er set andre steder.
Tobias Frische Bettino Pazzatura Bettino er en ung mand der laver lidt af det hele for familien uden at stille spørgsmål. bliver nok mest set som en stik-i-rend dreng.
Dennis Jespersen Rufo Pazzatura Håndlanger for Familien Pazzatura.
Anders Lassen Mattia Pazzatura Della Trucco Mattia Pazzatura Della Trucco, er familien bookmaker/gambler og har i sinde at prøve at vinde sig til rigdom, men da det sjældent sker, kommer han ofte i problemer.
Loke Andersen Bacco Pazzatura Bacco er en ofte højtråbende larmende sælger hos Pazzatura familiens kødsalg. herudover findes Bacco ofte på kroer og andre steder alkohol kan erhverves, særligt hvis vin er at finde.
Mathias Østrup Jensen Marco Pazzatura Marco er lillebror til Bettino Pazzatura og hjælper ofte ham med hans daglige pligter. Han hjælper familien som bud og stik-i-rend dreng.

 

Gruppenavn: La Familia Vexator
Beskrivelse: La Familia Vexator er en Tileansk Familia, som har flere motto´er end familie medlemmer, så som “en Vexator står aldrig alene” og “vi kan skaffe alt så længe du ikke spørg hvor det kommer fra”. Det er et lille lyspunkt i området da de har en gruppe skjalde ved sig.
Kontakt: Claus Tvede

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Magnus Saugbjerg Piedro Vendenstino Ung mand velkældt, høflig, især overfor damer, foretrækker Tileanske vaner, nogle vil måske sige at han er kommet i det forkerte selvskab. da han tit færdes med grovere Britonianske folk.
Søren Walmsley Leonardo è Pazzo da Leonardo è Pazzo er skizofren, har han tendensen til at bryde ud af en samtale uden nogen grund. Da der er et andet “menneske”, der taler til ham.
Thor Moseby Hansen Francesco Vexator Francesco er et af de fire overhoveder for Familia Vexator. Han står generelt for sikkerheden, og man kan godt tage fejl af ham som en vagt. Det er han dog langt fra, og selvom han har en lang tålmodighed, er han ikke den rigtige person at gøre vred.
Claus Tvede Antonio Vextator Antonio er den handels kyndinge i La Familia Vexator, hvis han ikke er ved at lave handel i handelshuset, så er han på farten med at leje skjalde ud.
Lars Berthel Mara Poelo Vexator kommer
Kamilla Berthel Lucia Vexator kommer
Jens Pedersen Angelo Valenti Rubino Lorenzo Sebastion Tulius Jeg er en arbejdshest der elsker at bruge min krop, efter tileanske standarder. Jeg elsker sang og musik og at opholde mig i andre feststemtes selskab.
Therkel Bromand Cicero Valenti Rubino Lorenzo Sebastion Tulius Ingen fester som Cicero, Baren er han’s ydmyge hybel og alle er velkommen.. så længe de gi’r en mønt eller øl til skjalden.
Frederik Sofussen Leo Vexator Leo er udadtil en rar og åben ung mand. Hjælplig og er god ved sine kunder. Mad er en stor del af hans dag, og deler med glæde mjød og andet drikke med andre
Thor Mikkelsen Lazzaro Vexator Lazzaro er en stikkerentdreng der vil gøre alt, for at få en vigtigere rolle inden for familien. Han er en der vil alt hvad der medfølger i dette, og han ved godt at det nok ville blive udnyttet.
Daniel Pinstrup Daniel Pinstrup Caim’s er en butler, og en loyal en af slagsen. Han er dog også en schemer, og ikke længe efter den første plan er blevet sat i værk, begynder han på den næste. Han tilbyder også glædeligt andre ideer
Troels Nielsen Jean Claude ‘Le flurose bouclier’ er tit at finde omkring folkene fra vexator, men ellers på diverse drikkesteder, gå efter larmen så finder du ham.

 

Gruppenavn: Skjaldelejren
Beskrivelse: Byens skjalde, gøglere, dansere og historiefortællere, der med vilde påfund og skøn musik får publikum til at måbe gang på gang. Her kan du også hyre en skriver eller bestille et kærlighedskvad
Kontakt: Tore Ploughed

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jonathan Madsen Albricht Lockhausen Albricht er en humørfyldt mand i sine første 20′ere. Han er altid klar til at give gode råd med på vejen, og han er altid klar til en god fortælling. Nogle siger dog at han er en noget klam fyr.
Tore Plougheld Thorstein Skallagrimsson Thorstein er skjald og skriver fra det fjerne Norsca. Nysgerrig efter at lære om de fremmede kulturer som omgiver ham og altid parat med et kvad eller sagn fra sin hjemstavn.
Jonas Adler Due Giulio Monti Giulio familie blev myrdet, og dette traumatisere ham i dag. Han levede på vejen til han faldt sammen med skjaldegruppen
lotte Plougheld Lucia Severoni Lucia Severoni 28 år er gøgler og skjald med tileansk temperement. Hun har lært spådommens og urternes kunst gennem sin moder og fungerer som klogkone og spåerske, når hun ikke optræder i kroen.
Angelica Lindholm Anna Rosenthal Anna er en glad, ung pige med hang til sladder, sang og gode historier. Hun mestrer nål og tråd, og tager gerne arbejde som syerske, når hun ikke optræder med resten af gruppen.
Lise Hannesdatter Rasmussen Adele de Stele Skjald og søster til apoteker Francois.

 

Gruppenavn: Montefalco
Beskrivelse: Montefalco er en familie der i lang tid har nydt godt af deres position som klient under Don Vexator og rejste med denne til Khypris. Familiens beskyttelse har betydet at deres handel med parfumer, skønhedscremer og chokolade har kunnet blomstre. Nu er Montefalcoerne tvunget ud i en lang rejse til Khypris efter deres Don. De har taget hvad de nu kunne bringe med sig og håber på muligheden for at genvinde deres rigdom og kunne vende hjem igen.
Kontakt: Stefan Lægteskov

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jeppe Bergmann Hamming Claudio Montefalco Claudio er nevø til familien Montefalcos overhoved. Han er til fest, farver og skønne kvinders selskab. Han er kendt for sin generøsitet og vovemod.
Maria Bergmann Hamming Floaria Montefalco Floria er en smuk, ung kvinde i den giftemodne alder. Hun er venlig og elskværdig, og når hun ikke hjælper til i familiens handelshus, elsker hun at holde selskab med betydningsfulde borgere i Khypris
Stefan Lægteskov Enrico Montefalco Enrico Montefalco vendte hjem da han fik at vide at far var død. Han vendte hjem som den ældste søn og det er hans pligt at overtage rollen som familiens overhoved og bringe den tilbage til fordoms storhedstid.
Louise Skriver Amelia Montefalco Amelia er drengepige og fik altid rodet sig ud i slagsmål med de lokale drenge. Hun passer ikke ind i familiens ide om en “pige”, men var stadig fars yndling. Jo jo hun kan da godt gifte sig hvis det er så nødvendigt, men hvad hun drømme mest om er at blive opdragelserejsende.
Thor Fejerskov Jensen Sergio Montefalco Sergio er en af verdens bedste parfumer, hvad han gøre med selv de simpleste ingredienser er imponerende. Sergio har altid stået i skyggen af hans noget mere populære tvillingbror Claudio Montefalco.
Nina Runa Essendrop Lucia Montefalco Den fornuftige søster. Hittebarn.

 

Gruppenavn: La familia Giordano de Vaccia
Beskrivelse: Da rotteplagen begyndte i Tilea besluttede “Papa” Fernando Giordano i samråd med den nærmeste familie at rykke teltpælene op, og rejse til de nye, lovende græsgange i Khypris. Målet er, at genopbygge huset til en ny storhedstid, og forhåbentligt ende med at være blandt de toneangivende handelshuse i området. Fernando, hans søster samt samt adoptivbørn, er i hvert fald fast besluttede på at familiens navn ikke skal gå i glemmebogen!

Familen har ved ankomsten til Khypris lagt sig under Don Vexators beskyttelse imens de får

opbygget deres styrke.

Kontakt: Søren Steinmetz

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Dea Måstrup Bianca Giordano Adopteret ind i Giordano familien. Hun laver perlevævssmykker som familien sælger, og hun arbejder som kropige i familiens lille kro.
Søren Steinmetz Fernando Luca Giordano De Vaccia Fernando Luca Giordano De Vaccia (blandt familien og nære forbindelser kaldet Papa) er en lidt ældre herre, kendt som høflig men med en lille hang til at kikke anerkendende efter mange kvinder.
Mark Risegaard Bentsen Bellino Giordano de Vaccia Bellino er Fernandos blodrelateret nevø, og er derved en af de få der ikke er adopteret ind i familien. Han er 24 år, og står til at skulle overtage Fernandos plads i fremtiden. Derfor bruger han al sin tid på at finpudse sine færdigheder, ved enten at træne eller sine studier.
Doris Donnell Lucretia Francheska Ellanora Giordano De Vaccia Søster til Fernando Luca Giordano De Vaccia. Ugift. Hjælper sin bror med opdragelsen af børnene og husholdningen i hjemmet, samt handlen.
Signe Lyborg Isabella Giordano de Vaccia Isabella Giordano de Vaccia er adopteret datter af Fernando. Isabella ung, smilende og ugift kvinde som hun hjælper sin familia med handlen til tider.

 

Gruppenavn: La Familia Costa
Beskrivelse: Handelshuset Costa er til for Jer. Vort hus er her for at afhænde til lige netop Jer, de ting der er med til at søde og forbedre tilværelsen. Vort hus er villige til, for den rette pris, at sælge nogle af de importerede eksotiske luksusvarer fra hele den kendte verden. Kun den gode familien Costa kan levere de ekstraordinære koster som Jert hjerte går og begærer, til den rette pris.

Da den første Don Costa startede ud, som blot en simpel skriver holder familien stadig denne stolte tradition i live. Vort hus tilbyder: poesi, smæde, skrivelser, kærlighedsopusser, hemmelighedsholdelse, budbringeri, kundgørelser og belæring ud i skriveriets kunst.

Hvis I skulle finde Jer på vej ned mod Vort hus, selv uden en handel på tankerne, byder vi gerne, med al den tileanske families varme og omhyggelighed, Jer velkommen.

Kontakt: Malene Grim

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Harriet Wraa Lia Mariella Costa Lia er gruppens Mamma, og kan godt lide at blive kaldt mamma Lia, hun er skriver, og syntes det hverv er meget vigtigt at kunne. Lia elsker at sidde og snakke med folk, og bekymre sig let om familien.
Sofie Liv Pedersen Verita Sofia Costa Verita Costa er den næst yngste af alle Costa søstrene, og det bruger hun til at have så lidt ansvar som overhovedet muligt, så hellere hænge ud på en kro og sprede sladder.
Camilla Hegnsgaard Elena Liana Costa Elena er kusine til La familia Costa, og er blevet sent med af sine forælde for at hjælpe med forretningen. Kan virke meget godtroende men der er måske mere under overfladen end man lige skulle tro.
Marcus Sørensen Angelo De La Costa Angelo er en ung mand der elsker et spil kort, og er stortset altid frisk på et slag kort.
Helena Heiberg Valentina Da Costa Valentina er en stille pige, som lever meget i hendes egen verden. Dog elsker hun at smile, og nyder komme i snak med folk.
Ellen Østergaard Elena Maria Sofia Costa Elena Maria Sofia Costa er rådgiver for overhovedet af Costa Familien. Sideløbende arbejder hun som budbringer for skriveren i Handelshuset Costa.
Christian Slot Holck Martin Burgstadt Reiklænder i tiliansk tjeneste. Tidligere soldat i den Reiklandske hær, nu håndlanger for familia la Costa. Flink som dagen er lang når han er ædru og i godt humør, og lige så ond når han er fuld.
Linette Grim Savina Lina Fiorella Costa Overfladisk ung gift Tileaner med fine fornemmelser. Hun går op i sit håndværk og andres adfærd, især hvis det ikke stemmer overens med hendes egne holdninger. Hun vil elske dig for din arrogance men hade dig for din stand.
Christian Smedegaard Andersen Giovani Costa Jr. Jeg har et nemt liv, som eneste mand i familien. Hjælper lidt en gang i mellem i butikken. Er stolt af sin hæderlige familie og vil ikke spolere dens ry. Er barndomsven med en klient.
Malene Grim Serafina Nerina Santuzza Costa Donna Costa er en kvinde, som styrer sit hus med blid men fast hånd. Hun er som oftest den man møder hvis man ønsker at gøre handler med handelshuset Costa.
Mikki Kawauchi Modesto Balisto Modesto Balisto, En ung fyr der lever som client hos Familien Costa, han er nemt genkendelig da han er markeret som kætter, og har et brandemærke på ansigtet.

 

Gruppenavn: Sieste – Et stykke af Tilea
Beskrivelse: “Siesta – et stykke af Tilea” er en hyggelig café, hvor der bliver serveret lækre tapas af mange forskellige slags og friske drikkevarer af forskellige styrker. Ejerne af cafeen er Sina og Enzo Jovinellie. De startede  ”Siesta – et stykke af Tilea” som et minde om Sinas forældres kro ”Siesta”, hvor alle medlemmer af gruppen har arbejdet. De valgte at tage til Khypris, da Sina og Enzo ville ud og starte deres eget, hvor ingen kendte dem i forvejen. Enzos lillesøster valgte at tage med, samt Sinas fætter og veninde. Senere har en gruppe handlende sluttet sig til gruppen.

Spisestedet har været i Khypris i ca. 9 måneder. “Siesta” er stedet for hygge i varmen, at blive opdateret på den nyeste sladder og få noget af Tilea med i maven.
Stedet er kendt som et sted hvor alle er velkomne, men engang imellem går nogle folk lidt for sig selv, mens gøglerne gøgler, og skjaldene synger. Der sker altid et eller andet hos ”Siesta”, så kom og vær med!
Kom og besøg os, du vil ikke blive skuffet.

 

Kontakt: Sara Søgaard

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Sara Søgaard Sina Jovinellie Sina er gift med Enzo, hun er medejer af den hyggelige café “Siesta – et stykke af Tilea”. Hun har for det meste et smil på læben, elsker at høre sladder og holde styr på det hele. Hun er noget hidsig
Andreas Okkels Nielsen Enzo Jovinellie Enzo er gift med Sina og ejer “Siesta – et stykke af Tilea”. Han er ofte yderst afslappet angående driften af caféen, til konens store irritation. Han er altid åben for en snak med kunderne i Siesta.
Signe B. Sørensen Liliana Jovinellie Liliana er Enzos lillesøster. Hun tager gerne alting meget let, medmindre det har noget at gøre med hendes storebror. Hun er altid åben for en god gang sladder, specielt når det omhandler andre end hende selv.
Sebastian Mertz Antonio Viledini Antonio er en ung fyr, som altid har klaret sig selv, han har taget arbejde hvor han har kunnet få det, og bare nydt sit eget og andres selvværd, ligemeget hvor han var. Han går meget op i ære, da han har mistet sin for 2 år siden….
Nicolaj Busk Nico Romano Nico er fætter til SIna Jovinellie, og arbejder som hjælper i den lille café. Han er ganske veltalende, men virker en smule genert overfor fremmede. Han elsker at liste sig væk og tage en lur.
Henrik Hviid enrique Viledini Enrique er en meget ud af vendt person, men kan dog også godt lide at have nogle tæt på sig. han kommer også tit og arbejder i “siesta i stykke af tilea”
Anne Lykke Pedersen Andrea Bellichi Andrea er en glad, smilende pige som arbejder i det hyggelige spisested “Siesta -Et stykke af Tilea”. Hun er altid klar på en snak, og hvis det er en flot ung mand, så måske en uskyldig lille flirt.

 

Gruppenavn: Barberen
Beskrivelse: Brødrene Tambini har ligesom deres afdøde far, valgt at blive barberer, for var der noget deres far lærte dem, så var det glæden ved at se folk blive glade for et ny barberet ansigt.
Men den ene af brødrene Marielo Tambini som er den yngste, valgte at gå den medicinske vej og blive kirurger, men en sjusket og dårlig en af slagsen, faktisk så ved han ikke hvad han laver halvdelen af tiden.
Kontakt: Martin Wichmann

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Mike Astrup Hallund Giorno Tambini Giorno Tambinier en meget imødekommende mand når man møder ham på gaden, en glad fyr man føler sig tryg omkring. Men når du sidder i hans barberstol kan stemningen straks ændre sig.
Martin Wichmann Marielo Tambini Marielo Tambinier en mand med godt humør, når du sidder i stolen med kniven for halsen, så har folk det med at åbne sig for ham, han er mand som er god til at lytte og han er meget forstående. Ikke blot er Marielo Tambini en fantastisk barber, men han er også en… okay kirurger, og han er langt billigere end det ALT for dyre lægehus! Marielo Tambinimotto er, “Du får hvad du betaler for” så hvis du ikke holder dig på god fod med ham, så kan det være kniven en dag smutter.

 

Gruppenavn: Ferro Needle
Beskrivelse: Ferro Needle” eller “JernNålen” er en forretning der i flere generationer har rejst omkring og nu har slået sig ned i Khypris. Familien Gyldentråd har førhen holdt sig mest til i Tilea, men fandt det pludseligt meget bedre at flytte det hele til den mere “rolige” by i Grænselandene.  Men Ferro Needle er Khypris’ helt egen systue og nyder godt af det, da der ikke er andre i byen der beskæftigere sig med det samme. De 2 tvillingesøstre der har arvet stedet efter deres mor, er kendt for at kunne høres hele vejen fra byporten til markedspladsen når det gælder om hvem der har ret og hvem der blev født først. Grunden til at begge har arvet det, var moderens mening at det var den letteste måde at få de 2 “hystader” til at enes.
Kontakt: Anne-Dorthe Rosenkrantz

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Anne-Dorthe Rosenkrantz Anna Gyldentråd Anna Gyldentråd er den ene af “Gyldentråd søstrene” og hvis man ikke har hørt om dem, så har man ihvertfald hørt dem. De 2 Tileaske søstre ejer Systuen “JernNålen” som ser til folks beklædning om det er alt fra reperationer til bestillinger eller salg af småting, som den almene husmor, bonde eller herremand ikke kan være foruden for at pynte sig. Anna er en gemytlig kvinder er nyder en god samtale og er stolt af sit erhverv!
Karina Gudme Worninger Katharina Gyldentråd Katharina er den ene af tvillingerne fra Jerntråden. Ses(høres) oftest i følgeskab med sin søster. Hun sætter en ære i sit arbejde og nyder det. Hun er altid frisk på en byttehandel eller blot sladder hen over disken. Katharina er ugift, men mener ikke selv hun mangler en mand.
lotte nielsen Tatiana Gyldentråd Arbejder sammen med mine søstre og prøver at holde styr på hele søskendeflokken, lykkes sjældent Udadtil sød og charmerende, ofte med et glimt i øjet, men lidt tilbagetrukket over for fremmede.
Natasha Harvøe Isabella Gyldentråd Lillesøster i en familie der ejer den eneste systue i miles omkreds. En voksen ung dame, der elsker syningens kunst, og glemmer gerne at sove for at kunne sy i stedet. En stædig rad, som hun så sødt har efter at ha været i nærheden af hendes søstre altid.
Dan Gren Marco Ferrante familiens lillebror der forgæves prøver at holde styr på sine søstre. Genert, gemmer sig bare sine søskende, har en passion for ild.
Tommy Schouw Hubert Von Blutenhutt Hubert er en meget omskiftelig person der ind i mellem tror mere om sig selv, en hans nuværende omstændigheder tillader. Han kan det ene øjeblik være høfligheden selv, og det næste ubehøvlet.

 

Gruppenavn: Salvatore’s  Kaffestue
Beskrivelse: Kaffestuen Salvatore er et slags klubhus der er for alle tileanere, høj som lav hvor man kommer for at få en kop kaffe eller varm vin samt at slappe af og muligheden åbent diskuterer folk og fæ i Kypris (Baronen untaget) for Kaffestuen er for alle tileanere. Kaffe stuen blive brugt til møder imellem den tileanske addel og vil da blive ophøjdet til nautral grund.
Kontakt: Thomas Rostok

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Thomas Rostok Farbio “Zio” Salvatore  

 

Gruppenavn: Renald Kulten
Beskrivelse: Hvor der bor Tileanere, finder man også en Renaldkult. Og Khypris er selvfølgeligt ingen undtagelse.
Kontakt: Brian Dyg Arp

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Oliver Drejer Orlando Orlando er hjælpepræst for Ranalddiakonerne under Ranaldpræsten Bartolomeo. Orlando kommer ofte med skæve indfald, og er en glad og venlig dreng.
Mikkel Vinge Frandsen Marcello Marcello er nysgerrig dreng der arbejder som hjælpepræst i Ranaldkulten. Det er kendt, at Marcello gerne spiller om penge.
Signe Aagaard Christiansen Zita Zita er diakonesse i Ranaldkulten og er altid nysgerrig og roder sig gerne ind i skænderier, når tingene ikke går hendes vej. Ellers er hun en sød og hjælpsom pige.
Emil Rodkjær Godsk Elmo Elmo kom til Khypris før andre i Ranaldkulten, men fandt hurtig ud af, at det var rart med tag over hovedet når pengene slap op. Elmo er kropsliggørelsen af Ranalds “held” aspekt og spiller om alt!
Mathias Winther Nielsen Mattia Mattia har været diakon under Ranaldpræsten i mange år og valget var naturligt da muligheden kom for at drage med kulten til Khypris. Mattia er altid super flink, måske lidt overdrevet nogle gange.
Brian Dyg Arp Bartolomeo Bartolemeo er ranaldpræst og er rykket til Khypris fra Tilea for, at sikre nybyggernes held og fremgang. Bartolomeo er altid god mod de svage og har derfor også taget en masse børn under sin vinge. Det samme for ranaldpræstinden Janine, som Bartolomeo hjalp i hendes nød inden hun var blevet præstinde.
Johanne Vestergaard Janine Janine er en kærlig og god kvinde, der tager sig godt af Khypris yngste, særligt de der bor i Ranaldkultens hus. Janine er altid god for en skulder at græde ved og en god kop te.
Casper Christensen Cosmo Cosmo er tempelhjælper hos Ranaldkulten. Han er en lille uanselig dreng der ofte blot fniser hvis man tiltaler ham.
Andreas Kolb Bay Alessandro Alessandro er en dedikeret diakon. Hans største ønske er at blive præst et sted med mange geder. Netop det faktum finder folk hurtigt ud af… ikke så meget det med at blive præst, men….
Emma Olina Rydbjerg Elnora Elnora er en meget pligtopfyldende hjælpepræstinde der er at finde ved Janines side (Ranaldpræstinden), når Elnora ikke guider folk rundt i skovene.
Freja Mortensen Falvia Falvia er hjælpepræstinde i ranaldtemplet og ses næsten altid i gang med at lave te i templet, når hun ikke er rundt i byen for at finde nye og spændende tesorter at servere for præsterne og præstinderne.
Magnus Juul Grønbæk Manfredo Mandfredo er vistnok i familie med Orlando og han påstår selv at være i familie med Marcello – det er uvist hvordan det hænger sammen. Manfredo laver efter eget udsagn de bedste pandekager i Khypris. Han er ofte at finde omkring bålet ved templet.

 

Gruppenavn: Mama Stephano’s kaffebar
Beskrivelse: Familien Stephano driver det tilenske spisehus i Khypris. Men som det er bekendt blandt Tilenere, er Mama Stephano’s kaffebar mere end bare et spisehus, det er også det  samlingsted, hvor de sidste nyheder udveksles. Desuden fungerer Mama Stephano’s ettablisement også som kro, specielt om aftenen, for de folk, der har lyst til en lille èn sent på natten.

Som en sidegeshæft bliver der også drevet bankvirksomhed/pantelåner fra familiens Stephanos familieettiblensment.

Rygtet vil vide, at familien Stephano kom til Khypris efter en ondsindet vendetta. Rygtet vil samtidigt også vide, at vendettaen blev vundet af familien Stephano – efter en massakre på fjendens børn og kvinder. Efter denne affære blev familien Stephano fordrevet og endte derefter i Khypris.

Kontakt: Curt Hamilton

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Bue Olmutz Bruun Padrino Rauco Padrino Rauco Stephano er en stoisk gentleman, efter itilliensk standard. Han er subtil og dog næsten foruroligt nærværende. Han er en livsnyder ved første øjekast, er altid at finde på Mamma Stephano`s med en cappuchino eller en grappa i hånden og et glimt i øjet. Han har næsten altid et råd og altid et svar, hvis man ellers kan tåle at høre hans nærmest hvæsende stemme sige tingene ligefrem.
Curt Hamilton Clausen Gazzo Stephano Gazzo arbejder i familiens Stephanos kaffebar, men ligger ikke skjul på at han i sit tidligere liv, var professionel listetyv. Han er derfor også kendt for sommetider at “låne” andre folks pæne ting.
karl villemoes giancarlo falito stefano Giancarlo er en af de mest tiltalende og flinke af Stefano familien. Han er der altid med råd og vejledning hvis man har problemer. Han driver en pengeudlåner virksomhed på velkendt Tileansk maner.
johan viktor villemoes calogero giancarlo stephano de arquebus Calogero har levet som kunstner siden familia stephano forlod deres hjemby, I udlandet har calogero samlet inspiration til sin kunst og været i lære hos den kendte maler leonardo.
Susanne Hamilton Mama Stephano Mama Stephano bestyrer Mama Stephano’s, som er kaffebar, kro og spisehus. Mama Stephano har altid tid til en snak og lytter gerne til store som små problemer. Og så laver hun byens bedste expresso, og ingen behøver gå sultne fra Mama Stephano. Alt efter betaling og forsyningsniveau kan menuen dog være overraskende.
Sara Diamant Hamilton Clausen Annabella Stephano Annabella er en snakkesalig, alvorlig, ung kvinde. Selvom hun er i den giftemodne alder, er hun for tiden ikke interesseret i at finde et passende parti. Du kan altid få et godt råd af hende.
kenneth Tønnesen Hans Edelmann Gift ind i Stefano familien og flyttet med dem efter (susannes datter) min kone døde. Bager pizza.
Viktor Szymanski Juliano Stephano Juliano Stephano er medlem af den ærede familie Stephano.Jeg er udlært Guldsmed, og sørger for familiens handel med guld og ædelstene når skinbene fra Sartosa og Remas anløber i havn.
Nana Dupont Astarte Leonore Stephano Astarte går til hånde i Mama Stephano’s kaffebar. Derudover fungerer hun også som familiens huslæge, når familiens unge mænd (og damer) er kommet galt afsted.
michael larsen mario stephano mario elsker vin og dammer
Pelle Johansen Stefenini Stefano En flink fyr du altid kan gå til. Familien Stephanos diplomat. Har du brug for hjælp fra familien så kom endelig til mig

 

 

 

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.