Samarbejdspartnere

I forbindelse med Khypris – År 1 har vi en række samarbejdspartnere.
Dette kan både være andre foreninger som støtter op om scenariet og butikker der på en eller anden måde støtter os.

 

Silkeborg Liverollespilsforening:
“Silkeborg Liverollespilsforening støtter op om TRoA og Einherjernes scenarie “Khypris – År 1″ i sommeren 2012.
Vi glæder os til at deltage i et scenarie, der kan bevise, at rollespilsforeningerne i Danmark ikke er konkurrenter, men kan arbejde sammen om at skabe fantastiske scenarier til glæde for alle liverollespillere i landet.”
korsdalen.dk/

Yxenskovens Hemmelighed:
Der skal lige lyde en fanfare her oppe fra det kolde nord, til ære for de ildsjæle, der sætter et samarbejde op imellem 2 klubber for at støve den “gamle traver” Khypris af og for at lade den genopstå, så dem af os der ikke nåede, at være med til disse højt besungne scenarier, nu får chancen.

Vi håber heroppe fra, at der bliver meget mere af den slags samarbejde og at der på sigt, kunne være andre klubber der måske vil være med til at skabe nogle episke scenarier her oppe på vores (måske den første i DK) faste rollespilslokation. (Byen “Klam” fra Krigslive V.)
Ser frem til scenariet med stor spænding.

www.yxenskoven.dk

Østerskov Efterskole:

Fra Østerskov Efterskoles side støtter vi op med både adskillige deltagere og vi sender vores bedste udstyr afsted til scenariet, nydeligt pakket ind i adskillige skibscontainere. Vi har endda undervist i valgfag målrettet deltagelse i scenariet og hjælper alt hvad vi kan med at fortælle om projektet til vores netværk, både i Danmark – men også i udlandet, da vi regner med at medbringe et par internationale gæster til scenariet. Vi mener at samarbejde i rollespilsmiljøet er gavnligt for alle, og derfor kan vi på det varmeste anbefale at støtte op om dette projekt – Må det blive den første gnist til at genstarte den næste guldalder i rollespilsmiljøet!

Mvh.
Østerskov Efterskole
-Verdens eneste Rollespilsskole
www.osterskov.dk/

Næstved Rollespilsforening:

Næstveds Rollespilsforening er glade for at kunne deltage til et scenarie, der samler flere af landets dygtige rollespillere og arrangører.
Ydermere glæder vi os til at opleve Troa og Einherjernes samarbejde i at gøre det til en oplevelse vi sikkert sent vil glemme og gladeligt vil huske. Vi ser frem til at bruge masser af tid på at forberede unge, såvel som gamle spillere til at tage med til et brag af et scenarie!

Griffens Hof:

Vi er glade og tilfredse med et samarbejde fra to store foreninger om et sommerscenarie, der danner de ultimative fysiske rammer og som rummer mulighed for spændende rollespil for gruppen såvel som individet.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.