Tyveri

Som tidligere nævnt er der ingen regler eller evner for tyveri, dog er der nogle ting man skal holde for øje i den situation.

  1. Lad være med at stjæle folks personlige ejendele. Det kan godt ske, at det vil give vildt meget mening at stjæle alle naboens sværd eller ridderens rustning, men lad være med at gøre det. Det er altid træls, når man lige pludselig ikke kan finde sine elskede ting, og det giver dårlig stemning.
  2. Hvis du stjæler mad, så prøv at nøjes med at rapse en enkelt skive flæsk eller et æble eller lignende – folk skal som regel selv leve af den mad de har, hvorfor man kommer til at stjæle mad ud af deres mund, hvilket ikke er sjovt for dem.
  3. Hvis du stjæler penge, så tag en håndfuld. Lad være at stjæle alle folks penge, da der ikke er særlig konstruktivt. Man stjæler af nød ikke af lyst.
  4. Der har til tidligere scenarier været store problemer med folk, der stjal alt hvad der ikke var boltet fast eller simpelthen stjal 1/3 af scenariets samlede økonomi. Det duer ikke, så lad venligst være, tak. Vi gentager – LAD VENLIGST VÆRE, TAK!
  5. Hvis du stjæler genstande med ingame betydning, det være sig dokumenter, skøder og lignende, så husk at de har spilmæssig relevans. Derfor sørg for at holde dem i spil og lad være med at stjæle dem, fordi du kan, for blot at smide dem i søen eller gemme dem i rygsækken.

Hvis du ved et uheld alligevel ender med at have nogle af folks personlige ejendele og du ikke ved hvis det er eller hvordan du kan leverer det tilbage igen, så aflever det i arrangør-bunkeren med det samme.
Husk at den perfekte forbrydelse er omtrent ligeså kedelig, som hemmeligheden, der aldrig blev afsløret, så efterlad gerne spor og hold tingene i spil.

Hvis du står i en situation, hvor du gerne vil gennemsøge nogen, så pas på ikke at bryde deres grænser, når du f.eks. gerne vil undersøge, hvad den tretten årige pige har oppe under skørterne.
Sådanne grænser skal selvfølgelig heller ikke bruges som en undskyldning for at have hele Verena templets bibliotek gemt i sine underbukser, så hvis du ikke vil gennemsøges, så udlever hvad du har på dig.

Husk endnu engang: Folk stjæler af nød, ikke af lyst, og kun til dagen og vejen. Live scenarier har det med at få den værste kleptoman frem i folk, så hold jer lidt i ave. På forhånd tak.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.