Folk fra Bretonnia

Gruppenavn: Ridderne
Beskrivelse: Det var de Bretonske riddere der for snart 1½år siden fordrev de lokale mutanter og grundlagde byen. De lever af deres lokale bønder og beskytter byen imod mutanter, lokale røverbaner og de utallige andre fare der er i området.

De er den lokale lov og orden, men da byen efterhånden er vokset sig ret stor, giver det mening at finde en måde hvorpå man kan lade folk fra de to største kulture tage sig af den daglige styring af byen…

Kontakt: Steffen Kanstrup

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Steffen Kanstrup Alysion Sanlegral Den mest idealistike af de Brettoniaske Riddere og initiativ tageren bag konceptet “Bønder kan faktisk noget selv” og fortaler for at bønderne i Khypris får en administration op at køre.
Kåre Murmann Kjær Julien de Licorne-Blanche Ridder af Brettonia og en gennemført usympatisk gut. Han beskytter Khypris, men behandler dårligt indbyggerne som mennesker. Han er ivrig fortaler for at styre byen “Brettonia-style” – med ham i top!
Søren Thorup Anton de Pig Mærklig Ridder som blander sig me byens dårligste borgere. Han er dranker og virker rimlig ussel af en ridder at være.
Mikkel Morild Vincent De La Fontaine En gammel krigs veteran, der har set en kamp eller to for meget. Og mistet for mange vener og allieret, dette er til dels også grunden til mit ophold i Khypris. Jeg var nød til at forlade bretonia da jeg var ved at løbe tør for allierede, grundet et urimeligt plot i mod min familie. Denne erfaring har gjort at jeg ikke har tillid til andre end dem der har bevist at de er til at stole på, dette både hvad angår anliggender med eller uden sværd i hånd.
Rasmus Jacobsen Louis Bonde som arbejder som tjener for en Bretonsk ridder.
Søren Parbæk Pascal de Saint-Martrial Pascal de Saint-Martrial er Bretoiansk ridder. Kan være diplomatisk hvis han vil – og er kendt for sine historier om sinde rejser i de tretten stater.
Kathrine Refsgaard Nielsen Melina Løber Husbonde, løber og budbringer for ridderne
Michael Gärtner Nielsen Raphael Petit Bonden Petit er kommet med til Khypris som sin herre Ridder Licorn-Blanches Ejendom.
Diana Windfeldt-Schmidt Jean Ambrier Jean Ambrier er en ganske normal bonde, der er livlig snakken, elsker godt selskab og samler altid folks affald op med fingerspidserne.
Casper Akto Kanstrup Michél de Ginola Er en stærk fortaler for Alysion Sanlegrals idéer om bønders evner til at lede selv, da han helst selv vil blande sig uden om dette
Anita Madsen Céleste Pelletier Céleste er garver, under ridderne, og har kontakter til lægehuset og skjaldene. Dette vides ikke af de fleste, og hun anses som en mystisk en, ikke mindst pga. hendes fortid som ikke mange kender…
Alexander Rønholt William de la Rai William de la Rai minder ikke om den almindelige bretonske ridder med glamourøse og flotte farver. Hvis det er muligt lader han æren vente og fornuften vinde, da han er en mand af kronen.

 

Gruppenavn: Bretonsk Smed
Beskrivelse: Den lokale smed…
Kontakt: Daniel Gregersen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Daniel Mathias Træholt Gregersen Jean-Pierre Jean-Pierre er en brovten, og deciplineret bretoniansk smed af bondestand. Han er ejet af ridderne, og banker kun jern fordi han skal. han elsker at snakke og slappe af, og siger aldrig nej til et krus øl.
Simon Rohde Christophe Marquet Christophe er en ungsmedelærling, han elsker ligesom sin læremester at snakke og slappe af. Men arbejder så godt han kan, når kravet bliver stillet af ham.

 

Gruppenavn: Bretonsk Pak
Beskrivelse: Alle ved, at besværligt arbejde – det sætter man daglejerne til!

De kålhoveder ved sikkert heller bedre end, at de vil være taknemmelige over at grave latrinhullet ud?

Kontakt: Ann Sofie Smed Jakobsen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Ann Sofie Smed Jakobsen Lili Alle ved, at besværligt arbejde – det sætter man daglejerne til! De kålhoveder ved sikkert heller bedre end, at de vil være taknemmelige over at grave latrinhullet ud?
Tora de Boer Madelin Madelin er den glade praktiske type, hun har lært sig et utal af fag efter mange år på vejen. Så hende kan man altid stole på har arbejsomme hænder og et kreativt hoved.

 

Gruppenavn:Vinchinis Vingård
Beskrivelse: Familien Vinchinour driver en gård lidt uden for byen hvor de dyrker vindruger og laver dem til vin. I byen driver de Vinstuen “Vin de la Dame Aimier” (den elskede Dames Vin), en fin lille og eksklusiv vinstue som er kendt som stedet hvor de fine folk kan holde til og få en fantastisk lukseriøs betjening.
Kontakt: Daniel Bliss

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Daniel Eteen Bliss Lorenzo Vinchini -
Tanja Brøchner-Nielsen Alicia Vinchinour Alicia er en af Vinchinourbørnene, og hjælper mest til på vingården uden for byen. Hun er meget snaksaglig, så længe man ikke taler ondt om hendes familie. Hvis hun først har set sig sur på en anden person, så er det noget der vare ved. Hun elsker at opleve, i et begrænsede omfang. Hun er en smule klodset, men siger gerne undskyld. Ild er noget hun absolut holder sig langt væk fra.
Jonathan E. Schmidt Matteo Vinchinour Matteo er en ung knøs der ofte er med på sjov. Hans bror og ham selv ses ofte lave sjov i gaden. I Vinchinours vinstue har matteo altid lyst til snak og måske også et spil.
Jeppe Schmidt Hansen Noah Vinchinour Noah er ung bretoniansk knægt der aldrig siger der næsten aldrig siger nej til udfordring. han ses ofte med sin broder rundt omkring i byen og da også ude i en omgang ballade eller to
Mathias Christensen Figaro Figaro er en kujon, han undgår helst ting der kan forekomme farlige, dog kan han godt mande sig op på sin families nogle gange. Han er en smule doven og undgår ofte arbejde, men han er ofte flink nok.
Christian Patrick Petersen fairfax vinchinour venlig, snakker gerne med folk, stoler næsten blindt på andre.
Rasmus Bull Léon Vincinour Anden ældste bror af Vincinour familien
Anders Peter Hvid Dolby Marco Ferdinan Marco er Vingårdens altmuligmand, der har fulgt familien siden han på vejen til Khypris reparerede familiens kærre med to pinde og en nål.
Frederikke Høyer kommer senere kommer senere
Christian Gjelstrup Damiens Davoust -

 


Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.