Kulturer

Som tidligere nævnt er Khypris – År 1, et kulturbaseret konflikt scenarie, og derfor har vi selvfølgelig valgt at ligge fokus på at befolke vores scenarie med en række kulturer, der har forskellige indstillinger til konflikter, politik, styreform osv.

For at du ikke skal læse side op og side ned, har vi valgt at lave kulturteksterne uafhængige af hinanden. Dvs. at hvis du har valgt at spille tileaner, behøves du ikke læse teksten om De Tretten Stater f.eks.

Bemærk at de kun er de tre stærkest repræsenterede kulturer, der har en beskrivelse, og det er der selvfølgelig en grund til.

  1. Vi regner med at scenariets majoritet primært kommer til at bestå af repræsentanter for en af disse kulturer.
  2. I så fald, der kommer grupper fra andre end de tre oprindelige kulturer (hvilket vi både regner med og håber på), indgår vi i en dialog med pågældende grupper, for sammen at finde frem til hvordan deres kultur skal fremstå til scenariet.

Hvordan spiller man en kultur?

Vi ser meget gerne at folk fokusere på at opføre sig deres kultur og ikke blot snakker med en eller anden mere eller mindre fjollet accent.

  • Hils på hinanden på den måde vi skriver, lav aftaler på den måde og vigtigst af alt følg den kulturelle norm når i har en konflikt.
  • Følg moden for jeres kultur
  • Spis primært mad der passer til jeres kultur.
  • Det er fint nok at man bruger titler  og evt. nogle udtryk og bandeord fra den historiske parallel(Tysk, fransk, Italiensk). Men lad venligst de fjollede accenter blive hjemme.

Hvad med de andre menneskekulture i warhammerverdenen?

Målet er at Tileanerne og folk fra De Tretten Stater udgør 65+% af scenariet tilsammen.
Men hvis du brænder for at spille Norscaner eller Kislevit så høre vi gerne fra dig.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.