Regler

Einherjerne og TroA har i mange år afviklet deres scenarier med et minimum af regler, hvilket vi synes er et helt fantastisk koncept, så Khypris er ingen undtagelse.
Dette er bestemt ud fra en betragtning om, at spillet er mere interessant, når man ikke hele tiden skal stoppe op og forklare, hvad det er der egentlig sker.
De få regler, der gør sig gældende, er enten til for sikkerhedsmæssige hensyn eller for at give os nogle fælles retningslinjer at arbejde ud fra.

Hovedreglen er dog, at spille med på, hvad der sker, i stedet for at stoppe op og begynde at diskutere, hvad der egentlig burde ske. Dette tager selvfølgelig udgangspunkt i, at alle deltagerne opfører sig fornuftigt og spiller med en hvis form for drama, så det vil vi naturligvis opfordre alle vores deltagere til i håbet om, at alle får en bedre oplevelse på denne måde.

Det vigtigste er dog på ethvert givent tidspunkt at respektere sine medspillers fysiske og psykiske grænser. Vi er der for hinandens skyld og for sammen at skabe gode og mindeværdige oplevelser.
Tag derfor hensyn og husk altid på de følgende tre ting:
1: Bryder jeg nogens grænser? Hvis du er i tvivl, så spørg…
2: Ødelægger jeg mere spil end jeg skaber?
3: Er det her ligeså sjovt for min medspiller.

Husk dog, at det også kan være sjovt at tabe, så lad være at gå i baglås, hvis noget går dig imod. Her er det dog også vigtigt at modstanderen giver ”plads” til at tabe, så det kan blive til en sjov oplevelse.

Vores regler fylder lidt mere end vi gerne vil have det til, men vi synes at det er vigtigt at alle kan blive enige om nogle fælles regler for nogle kernepunkter såsom sex, tyveri, samt død og lemlæstelser.

Kan man, så kan man:
Dette har været grundstenen i den mentalitet, der har været med til at forme den måde Einherjerne og Troa har afholdt scenarier på gennem årene. Dvs. at du selv sætter grænserne for din psykiske og fysiske formåen. Kan du kravle over bymuren, så kan du. Kan du stjæle et kyllingelår fra slagteren, så kan du.

Det vigtigste er dog at huske, at kan man, så betyder det ikke nødvendigvis, at man SKAL. Så selv om din egen formåen sætter grænserne for din rolle, kan man sagtens nedspille sig selv og gøre sig mere uduelig end man er i virkeligheden.

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.