De Tretten Stater

Gruppenavn: Generalens Last
Beskrivelse: Generalens last”, er et handelshus med de bedste varer fra De Tretten Stater, samt et brugt vognhjul eller to.
Kontakt: Sune Jensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Sune Jensen General Frederich von Eisigfurt General Frederich von Eisigfurt driver Generalens last, et hadelshus med de bedste varer fra de tretten stater, samt et vonghjul eller to.
Kasper Sangill Johan von Amsel Johan von Amsel er tidligere løjtnant i De Sylvanske (Slagne) Provinsstyrker og er i byen sammen med sin general for at sælge ud af hærens træn. Oplevelserne under vampyrkrigene har efterladt Johan som lidt af et nervevrag, der ser vampyrer og gengangere overalt. Ses sjældent uden en flaske eller tosserod i munden.
Peter Ganshorn Nielsen Ulrich Swartsburg Soldat i generalens træn under de sylvanske krige, hvor Ulrich var lærling under trænets skatmester og derfor ved en del om regnskaber og penge.
Gert Hansen Gregor Hohndorf Præsten Gregor er flygtet fra Sylvanien sammen med resten af Generalen’s Last. Sigmartro sjæle er svære at finde i Khypris, så han begår sig med at ordne opgaver for generalen, og fortælle om dommedag
Christian Niclas Christiansen Gustaf von Eichendorff Gustaf von Eichendorff er flygtet fra Sylvanien sammen med resten af Generalen’s Last med alle deres papirer på ryggen som han nu prøver at sælge ud af.
Maria K. Rasmussen Magdaline Redstein Magdaline Redstein er flygtet fra Sylvanien sammen med resten af Generalen’s Last. Hun prøver nu at skabe sig en bedre tilværelse i Khypris.

 

Gruppenavn: Den gyldne tår
Beskrivelse: Leverandør af kølige forfriskninger, lettere anretninger, samt serviceydelser til den kræsne borger! Den gode Hr. Grünwalden står altid klar til at tilfredsstille selv de mest krævende behov!
Kontakt: Mikkel Hyttel

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
mikkel winther hyttel Johan “Køteren” Schmertz Wiktor Grünwaldens rådgiver og livvagt. Holder sig altid i nærheden af ham. En mand af få ord, altid på vagt. Nyder sin øl, som han nyder sine skøger.
Mathias Stenz Fritz Waltor Flygtning fra Averheim i Averland. Bruger meget af sin tid på kroer, hvor han yder at drikke og spille sin daglige sold op. Venligtsindet, snaksagelig af natur.
Jens-Martin Jarly Wiktor Grünwalden Ejer af beværtningen “Den gyldne tår”, virker som en tillidsfuld ung mand, er ikke bleg for et hurtigt spil et eller andet om værdier, sætter en dyd i at tilfredstille sine kunder.
Martin Dittman Wriedt Vilhelm Schultz Wilhelm shultz borger af nuln kendt af venner som wilhelm af arbejdsgiver som Shultz eller Schatten “skyggen” ved mere lysky affærre dog burde kun få kende til den lidt lysky del af Vilhelms arbejde.
Rasmus Pedersen Heinrich Stahl Stahl er en slum-rotte fra Nuln, der som en hver anden rotte nu kan, hurtigt har tilpasset sig sine nye omgivelser. Han taler sjældent i forsamlinger og har det med at gå bag om folks rygge.

 

Gruppenavn: De Sylvanske daglejere
Beskrivelse: En gruppe sylvanske mænd som er flygtet fra vampyrkrigene.Der tjener til dagen og vejen ved at hugge brænder og andre småjobs.
Kontakt: Martin Lytje

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Rune Vestergård Thomsen Wilhelm Häckel Er en af de seks Jæger og skovhugger som har slået sig ned i byen. Han er glad for at få en glas på de forskellige kroer i byen, og har altid sin lommelærke på sig hvis der er for lagt til kroen.
Kåre vestergård Thomsen Erich Häckel Han er lidt af en arbejdshest og man ser ham ofte stå og hugge brænde. Om aftenen hygger han med hans frænder om bålet, gerne med et glas i hånden.
Martin Lytje Hermann Hintersheen Herman ses oftest sammen med hans kammerater. Han er en af de personer der er et behagleligere selskab efter han har fået sin daglige ration vin.
Martin Hollænder Ulrich Heiberg Ulrich er formand for De transylvanske daglejere. Han prøver ofte forgæves at holde styr på dem og bortforklare deres dårlige opførsel. Han kan godt lide dameselskab, men det kan ikke lide ham.
Peter Steen Nielsen Sean Pierre Jæger og milits, han er en af mændene fra “De transylvanske daglejere”. Han er utrolig glad for sit overskæg som han passer og stryger ofte!.
Mads Rønne Jørgensen Mann Heimer Mann er mest kendt som ham med hatten. Han er lurvet klædt og ikke i uniform som resten af gruppen og en prægtig hat pryder hans hoved. Han er ofte god for oplysninger og kontakt til private vagter
Hanne Jensen Agnes Nebenfluss Simpel bondetøs, dar har hægtet sig på en flok af stærkere folk for at klare dagen og vejen.

 

Gruppenavn: Møddingen
Beskrivelse: Møddingen var et af de første steder, der åbnede i Khypris, efterhånden som flere begyndte at slå sig ned i Khypris, og behovet for mad og specielt alkohol steg.Dengang blev alt maden lavet af diverse små skovdyr, kogt med brændenælder og diverse bær, hvilket gav dem navnet Møddingen. Nu til dags står det noget bedre til med maden og det er her de fleste folk fra De Tretten Stater tager deres hjemstavns kulinariske oplevelser indenbords.
Kontakt: Rasmus Hornbæk

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Rasmus Hornbæk Harske Heinrich har altid de nyeste nyheder
Allan Davidsen Johan Wulf Johan Wulf er den sure og skuffede madansvarlige for krostuen, Møddingen, og ve den der kommer ud i hans køkken.
Stine Kæstel Anna Lügen Ingen ved hvor Anna kommer fra, da hun konstant ændrer sin historie. Men hun er social og meget udadvendt, samt ivrig efter at lære nye mennesker at kende.
Niels Christian Selchau-Mark Heinrich Aschmund Heinrich Aschmund er byens meget udadvendte sure og utilfredse mand, der spenderer meget af sin tid på Veranas plads med at agitere for både det ene og det andet, og specielt hvad andre burde gøre for at alting kunne blive bedre. Alt snakken bliver selvfølgelig akkompagneret af eder, forbandelser og generelle fornærmelser af de, der er i nærheden.
Morten Schmidt Igor Kleinkopf Igor er den ækle medhjælper i Kroen, Møddingen. Når han ikke ses fylde øller op drukner og kvæler han små pattedyr omme i kroens køkken. Ellers agiterer han i gaderne for at man skal genindfører de glorværdige adelige fra de tretten stater. Hader Kislivitter og hasard.

 

Gruppenavn: Lægehuset Rotthausen
Beskrivelse: Lægehuset Rotthausen behandler sygdom og skavanker hos byens borgere. Har du ikke råd til at betale, finder vi nok en løsning.
Kontakt: Jens Christian Pagaard

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Anne-Marie Tange Emma Rotthausen Emma er doktor Rotthausens unge datter og trolovet med dennes lærling. Hun hjælper til i sin fars lægehus og ved en del om lægeurter. Hun er en stille og lidt tilbageholdende pige.
Jens Christian Pagaard Siegfried Hoffmann Lægens unge lærling. Han har altid et smil klar, og er villig til at give en hånd til dem der har brug for lægehjælp. Kan man ikke betale Hr. Rotthausens priser, er Siegfried til at lave en aftale med
Hjalte Ipsen Fancois de Stele Apoteker for Lægehuset Rotthausen. Bror til Adele de Stele. Leverandør af medicin og kemiske stoffer.
Cassandra Benedicte Koch Minna Raiken Lægehusets altmulig kvinde, løber ærinder, skaffer kunder, passer haven, sørger for at huset har mad og drikke.

 

Gruppenavn: Ridder Wittenburg med følge
Beskrivelse: Ridder Wittenburg kommer fra det krigshærgede Sylvanien, hvor han er flygtet fra siden hans far blev skabt til vampyr og besluttede sig for at rydde op i familien.For ganske nyligt er Wittenburg ankommet til Khypris under sloganer som ”Wittenburg som Fyrste”, ”Wittenburg beskytter” og ”Wittenburg er din bedste ven”.Han har efter sigende nedkæmpet mutanter, grønhuder og skønjomfuer, hver dag under sine rejser og en flere har hørt en anden, der kendte en persons fætter, der sagde at hans sværd er hurtigt som ørnen og fyldt med flammer, samt at han er det eneste der holder mutanterne for døren og er byens eneste frelse…
Kontakt: Jonatan Faber

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jonatan Olsen Faber Marius Shaeffer von Wittenburg Den unge adelige Marius Shaeffer von Wittenburg med sit følge er just ankommet fra Sylvanien for at søge nye “græsgange” oven på krigene som raserer i landet, og støtter de kejserlige doktriner.
Bjørn Holm Sigfrid Meister Sigfrid Meister, goer hvad ham kan for at promovere den fantastiske glorvaerdige aedelridder Wittenburg. han er altid klar med en loesning til dit problem, nogle af dem er meget gode.
Anton Fredberg Petersen Marcus Stainer Marcus er ikke en videre kompliceret person. Han har ikke en decideret uddanelse men har alle dage haft et naturligt talent for at tale; han har glimrende sprogevner.

 

Gruppenavn: Morr Kulten
Beskrivelse: Alle byer har brug for Morr præster, også khypris.
Kontakt: Palle Jensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Palle Jensen Eric Von Grauen En rolig men lidt streng person, der ikke har meget tilovers for de, der ikke har respekt for kirker eller andre. generelt venlig, men sommetider skinner en anden, mere agressiv side igennem.
Mathias Nysom Flohr Oluf Totengräber Oluf Totengräber er tidligere soldat fra Stirland. I hæren var han blevet ramt i benet, hvilket har gjort ham halt. I dag bor han i Khypris. Hvis man spørger ham hvorfor, vil han blot mumle at han “trådte de forkerte over tæerne.” Han kigger tit dybt i flaskerne derhjemme og er til daglig graver for Morr kulten.
Mads Johansen Leopold Grissen Leopold er en sær gut. Trods sit erhverv i Morr kulten, fornår han at spøge med døden, hvilken oftest gør den gamle Morr fader Ilde tilpas.
Emil Chr. Nysom Flohr André Mancini André viser sig som en “ærlig” person, som overholder han aftaler (hvis de er lønnede selvfølgelig). Han er meget let, at få til at gøre ting. Han er villig til at springe først ind af en dør, selv om han er blevet advaret mod en farlig morder.

 

Gruppenavn: Handelshus Brødrene Klauengeld
Beskrivelse: Handelshuset “Brødrene Klauengeld”, er et stolt familie foretagende, som forsyner borgerne i Khypris med frisk kejserligt mad og varer. Ydermere driver broderen en pantelåner forretning
Kontakt: Jeppe Smaug Rasmussen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jeppe Smaug Rasmussen Baldur Glanz Klauengeld En herre der altid har haft rigeligt med penge, og manglen på samme. Roder til dagligt med værdier, og meget gerne med andres.
Thomas Gøbel Nielsen Stephan Kupfér Klauengeld Handelsmand fra de 13 Stater, Stephan er nærig og hader at bruge mange penge, uden udsigt til profit. Trods det, er han ivrig spillefugl og kan godt spender til fordel for sine kejserlige medborgere.
Ulrik Løvlund Vestergaard Hein Rafenstain Hein er ansat som Huskarl, han er en ubehagelig type som ikke skyr nogen midler for at passe på sig selv og sin kone.
Per Nørager Halfdan Jarsson Halfdan er en stor og rødhåret norscaner som er flygtet fra sit hjemland efter at han ved et “uheld” dræbte sin lillebror i et kroslagsmål. Han arbejder hos familien Klauengeld, som karl og muskelmand
Stefan Pedersen Erland Erikson Erland Erikson er en mistroisk og grisk norscansk karl, ansat som hyret muskelmand af Baldur Klauengeld. Han job består i at løfte tunge ting og presse penge ud af folk der ikke betaler til tiden.
Beate Carlsson Elena Rafenstain Elena virker flink, men har altid en skjult dagsorden, som oftest kun er til hendes egen eller til hendes mand Hein´s fordel.
Daniel Frederiksen August Bürger August har længe arbejdet som assistent for Baldur Klauengeld. Han er en doven og selvretfærdig mand der elsker at se folk arbejde hårdt, uden selv at løfte en finger.
Kenneth Klausen Gert Hausmann Gert arbejdede førhen som lageransvarlig i Marienburg, men nu er han høvedkarl hos Brødrene Klauengeld. Han er en hård og kontant, til tider kynisk, når det handler om at sætte folk i arbejde.
Martin Jacobsen Wilhelm Jooss Wilhelm, søn af en kaptajn, faderen har betalt hans studier ved kollegiet i Aldorf. Finanseringen stoppede da faderen døde og Wilhelm stod til udsmidning, men han blev færdig takket Stefan Klauengeld.
Søren Westermann Heinrich Gottlieb Heinrich flygtede fra Talabheim, faderen kender brødrene fra sin hjemby, og han sendte Heinrich med dem, for at få ham vænnet af med sine ludomaniske træk.
Benjamin Lundsgaard Klaus Steiner Loyal, men ikke længere end pengene trækker! Tidligere soldat men arbejder nu som karl hos handelshuset Klauengeld.
MadsJacob Gøbel Eliasen Horst Bauer Horst er en glad, hjælpsom, men forældreløs dreng der arbejder som stik-i-rend hos familien. Familien Klauengeld tog sig af ham efter at hans gård brændte ned og forældre døde, og han kom til Khypris.
Æmilie Cholewa-Madsen Katja Klauendgeld Katja er en lille sød pige. I hvert fald når hun er sammen med sin mor.
Rasmus Lundsgaard Eskel Steiner Eskel er en stor mand og en brutal slagsbroder. Han er stolt af sin herkomst fra De Tretten Stater. Han er ansat som karl og arbejdende muskelmand hos Brødrende Klauengeld.
Nicolai Dyrlund Larsen Erhardt Bernstein Generelt usikker mand, der ikke tør stille sig op for sig selv. Medmindre han har nogen andre med ham. Arbejder hos Brødrene Klaungeld.

 

Gruppenavn: De Unge Aristokrater
Beskrivelse: En gruppe af unge aristokrater fra Reikland som har levet det meste af deres liv med minimum 2 guldskeer i munden.De har af diverse grunde “valgt” at tage en længere varende “ferie” i det store udland…
Kontakt: Fredrik Søjborg

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Frederik Søjborg Friedrich von Haubtfeldt En ung aristokrat som aldrig har nogen problemer. Friedrich er en intelligent og stædig person. Dette ville kunne have bragt ham langt i livet, hvis det ikke havde været for hans mørke sider.
Kasper Koch Pedersen Sebastian Schnieder En hjælpsom og venlig person, men har en tendens til at stikke næsen for langt frem i andres sager.
Charlie Nielsen Valentino Fernando de Caviglia Valentino, Tino blandt venner, er en ung rig og fornem herre fra Tilea. Han er glad for luksus og vandt til at leve livet som en dans på roser. Han er følelsesladet, og er meget idealistisk.
Ida Wivel Caroline Emilia von Sternfeldt (Gry) En viljefast ung kvinde, eventyrlysten og altid med på sjov og ballade. Elsker at møde nye mennesker og udforske kulturforskelle Er feministisk, men har indset at hun må kæmpe den kamp i det skjulte.
Pernille Louise Zimmer Hansen Gabriel Leonora Haubtmann ung pige, opkaldt og opdraget af sin bedstefar orlogskaptajn i Reiklands handelsflåde. Efter hans død er hun draget til Khypris i søgen efter sine slægtninge. Oplært i skrivning af log mm.

 

Gruppenavn: Den Golde Enkes Mandskab
Beskrivelse: Skibet gik ned…
Kontakt: Tomas B. Jørgensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Tomas Byg Jørgensen Kaptajn Boris “Bredside” Ehrlichmann Kaptajn Boris “Bredside” Ehrlichmann formåede ikke at gå ned med eget skib. Nu drikker og horer den anarkistiske sømand sig tværs igennem de 13 stater. Khypris er sidste by på stoppet.
Edith Tvede Gertrud Faust Gertrud Faust fra Den golde Enkes mandskab. Øldrikkende, højtråbende kæk pirat.
Søren Højlund Hedegaard Ulrich Vemmermaan Ulrich Vemmermaan, er den golde enkes sidste tilkommer, og den tur det har sejlet med ham på har ikke været god, han er “Uheldige Ulrich”. Siden han kom på skibet er alt gået galt.

 

Gruppenavn: Die Wissen Hause
Beskrivelse: I løbet af dagen har mærkelige lyde og sære lugte kommet fra det nyopførte ”Die Wissen Hause” og skønt ingen helt ved hvad der sker derinde er beboerne for det meste gode at have i nærheden. De lærte er måske noget excentriske, men bare se hvordan de hjælper: der er færre dødfødte, folks huse er mere sikre efter de har været forbi, ja selv grimme sår kan de klare; Spørg blot etbenede Otto, hvis det ikke var fordi han er gået til skovs.De lærte er dem man går til hvis man har brug for mere end almindelig viden eller held, der er ikke den ting de ikke kan hjælpe med, lige fra afkog til (af Verena kirken godkendte) besværgelser, ja selv de værste sår og lidelser kan de afhjælpe.
Kontakt: Kristen Riis

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Kristen Riis Markus Wissen Markus Wissen er en akademiker og alkymist som ved et og andet om mennesket og dets natur, og bruger dette til at redde folks liv. Han kendes på sin falmede og kemi plettede robe.
Claus Gajhede Sved Herbert von Dunkelherbst Forsker og videnskabsmand Sved Herbert von Dunkelherbst, har nået sit livs efterår. Den helt store videnskabelige opdagelse har hele tiden ligge luret lige rundt om hjørnet. En venlig lukket person.
Laurits Gajhede Alexander Burkhard Jeg er 19 år gammel og ikke den der taler mest medmindre det er relateret til mit arbejde. Jeg er meget dedikeret til mit arbejde og virker kynisk og kold overfor folk uden en vis kendskab til alkymi.
Martin Uggerly Albert Nachthertz Albert Nachthertz er en Alkymist/akademiker der længe har søgt at udvide sin viden og er derfor ofte meget interesseret i hvordan udvikling og fremskridt tager sted. Viden driver ham.

 

Gruppenavn: Heike’s Herligheder
Beskrivelse: Heike’s Herligheder en større samling handlende fra De Tretten Stater. Enke Frau Heike har igennem årene opkøbt små handelshuse, for de penge hendes husbond efterlod sig. Sammen med enkens børn og indkøbte partnere er Heike’s Herligheder i dag et større foretagende.
Kontakt: Kathrine Abel

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Kathrine Abel Dorothea Renate Heike Enkefru Heike er øverste leder af Heike’s Herligheder. Hun har 4 børn. Det sidste års tid er hun blevet glemsom og småsenil, derfor har hun fået færre opgaver i huset. Har fire børn.
Kathrine Dahl Angelice Saskia Krause Angelica er husskjald i handelshuset. Hun elsker at være i centrum og har altid en sang eller en historie til lejrbålet. Hun er gift med (Lars Occhionero), som er tileaner og bestyrer i handelshuset.
Ida Thomsen Katharina Heike hun stoler ikke så meget på fremmede, oftest mænd. hun hjælper flittigt til i huset og gør hvad hun får besked på.
Lars Occhionero Nicola Ilario Gagliardi Nicola er Tileaner (med stort T) hvilket skiller sig ud i Heikes. Han har dog tillusket sig en bestyrerpost, måske pg.a. ægteskabet med Angelica. Elsker kaffe og har meget stort temperement.
Martin Hansen Steffen Hinsenhofen AKA Freiherr Stefan von Toerring zu Jettenbach Steffen rig købmand satsede på en af de forkerte sider i krigene, anklaget for forræderi og går under jorden. Lever af at tigge stjæle og snyde. Ferm til at skrive og regne huslærer hos Fru. Heike.
Christian Horton Beksgaard Jensen Toman Guonwolt Heike Søn af Dorothea, ugift og bestyrer. Han nyder som en hver anden borger en kop øl eller to, men hans yndlingsbeskæftigelse er at læse tunge bøger, kigge regnskabet igennem og sørge for orden i sagerne
Michael G D Jensen Theodor Hochhausen Theodor Hochhausen ses mange steder i byen. Han besøger de usle kvarterer og kroerne, men opsøger også gerne de finere folk, der er med på moden.
Bjørn-Morten Vang Gundersen Bastian Heike Bastian Heike er søn til Enkefru Heike og lever derefter. Han er en stolt, charmerende handlende, og lægger aldrig skjul på hvor han hører hjemme. Finder han tiden, så synger og spiller han.

 

Gruppenavn: Teivelfamilien
Beskrivelse: En familie handelsfolk og håndværkere som nettop er ankommet til Khypris, på jagt efter rigdom og lykke.
Kontakt: Arild Balog

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Johanne Rossing Mathilde Teivel Quiet, hard working and soft-spoken. Seldom seen without some kind of sewing in her hands.
Arild Balog Ãœbel Teivel En omgjengelig og hyggelig selger av te, urter og annet godt å mumse på.
Magnus Sigvart Meyer Klaus August von Diebburg Nobel man and army captan from Midelheim, lord of Diebburg. Advocates the need for just and fair laws, a strong magistrate and a good town guard.

 

Gruppenavn: Råberen
Beskrivelse: Råber Dieter er din flinke ven, der vil råbe alle de budskaber du gerne vil have spredt til alle der ikke har ost i ørerne. Hans yndige kone Roselil laver i øvrigt en knald god suppe.
Kontakt: Rasmus Holland

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Søs Hagbard Jensen Roselil Bösewicht Roselil er rejst med sin mand til Khypris for at søge lykken langt væk fra de tretten stater og lovens lange arm.
Rasmus Holland Dieter Bösewicht Byens råber, er flyttet til Khypris sammen med sin kone.

 

Gruppenavn: Konsortiummet
Beskrivelse: Konsortiummet ledet af Roland van der Krankendorf er i Khypris for at opkøbe Dunkelsten til fabrikkerne i Marienburg. Gruppen tjener desuden sine penge på at veksle valuta imellem de forskellige folkeslag.
Kontakt: Jakob Kyed

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Jakob Kyed Roland van der  Krankendorf Marienburg, har brug for Dunkelsten, og Konsortiummet koordinering, indkøber Dunkelsten og sender det til Marienburg.
Jonas Berthelsen Lutold Einhart Uddannet i regnskab ved Marienburgs Akademi. Leder med en skare veluddannede folk, hvad skal blive Khypris’ Handelskonsortium – veksel, vurdering, større handler & loge for det højere borgerskab
Benjamin Christensen Gottlieb Geldt Gottlieb Geldt er profitmager. I et miljø hvor kaos og uorden er udbredt, forsøger han at skabe profetible muligheder for sig selv. Han er ikke bange for chancer, hvis han ikke skal står til ansvar.
Rikke Dollerup Juliane Kaisa Withstein Færdes ofte på de forskellige kroer efter en god dags arbejde, hvor hun hænger ud, drikker – og ind i mellem deltager hvis der er optakt til ballade.
Per W. Frederiksen Kurt von Strohm Kurt er kommet til Khypris som en af vekslerne fra Konsortiummet. Han er ikke altid den der veksler pengene, men sørger mere for at Roland Krankendorf kan arbejde i fred. Han har rejst rundt i nogle dele af de 13 stater, både inden han arbejde for Konsortiummet og efter.

 

Gruppenavn: Detektiverne
Beskrivelse: Rosenfelt og Smecker er to af det vilde sydens hårde hunde, med hjertet på det rette sted.De er dusørjægere og detektiver, skarpe klinger og skarpere hjerner til hyre for både rigmænd og fattigfolk. De har i flere år rejst rundt i grænserigerne, og har vundet et navn for at drikke og svirre, give den lille mand en hånd, og skabe uendelige mængder af problemer hvorend de kommer frem. Efter at havde været involveret i et farligt opgør om en hængning ved den bette by Ludwigsberg i nord er de to draget til Khypris, lokket, ikke mindst, af rygterne om Dunkelsten i de nærliggende bakker.
Kontakt: Lars Kjær

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Emil Bock Greve Alexander Rosenberg Herr Rosenberg er professionel opdager og sammen med sin kollega Dr. Smecker er han rejst mod khypris på jagt efter nye opgaver. Er din elskede dig virkelig tro? Hvem slog din makker ihjel? Hvilke planer lægger dine fjender? Så tilbyder Herr Rosenberg og Dr. Smecker diskret og effektiv efterforskning.
Lars Kjær Dr Smecker Dr Smecker er den mere tilgængelige af de to opdagere, knap så genial og knap så vanvittig som Hr Rosenfelt. Han er arret af sine rejser og erfaringer fra borgerkrigen, og finder trøst i druk og spil.

 

Gruppenavn: Hofleverandør i Portrættering
Beskrivelse: Hvis man gerne vil foreviges er det Abendroth man skal gå til…
Kontakt: Junie Nasja Bro-Jørgensen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Junie Nasja Bro-Jørgensen Manuela Abendroth Manuela Abendroth har været hofmaler hos flere større adelsfamilier i Kejserriget. Hun portrætterer både dem, der gerne vil fremstå skønne, og dem, andre gerne vil sætte i et mindre kønt lys.
Anne Emilie Adelby Fanny Fuchs Fannys mester, Manuela, har valgt at de skal flytte til Khypris, en beslutning Fanny ikke er enig i, da hun drømmer om at ændre verden med hendes kunst, og ikke portrættere tyve og muddermennesker.

 

Gruppenavn: Falkenhayn Mineselskab
Beskrivelse: Da den fallerede spillefugl og adelsmand, Mannfred von Falkenhayn kom til Khypris, var han hurtig heldig at vinde et jordlod udenfor byen på en antaget sølvmine. Minen viste sig dog at være fup og ikke indeholde et gram sølv, men til gengæld en masse Dunkelsten, der for en kort årrække tilbage blev fundet rundt omkring i Den Gamle Verden. Dunkelsten er blevet en helt ny værdigenstand, da den efter sigende skulle have mirakuløse egenskaber og være sin vægt værd i guld. Desværre fik Mannfred aldrig nydt godt af sin kommende formue, da han kort efter faldt på hovedet ned i minen og brækkede halsen.Heldigvis har hans enke, Enkefrau Falkenhayn, overtaget driften efter ham, og det er gængs viden at hvis man mangler til dagen og vejen bliver man betalt hæderligt for at arbejde en rum tid i minen.
Kontakt: Anne Johansen

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Tobias Olsen Faber Johann Kleinmann Kleinmann er den daglige bestyrer for minen uden for byen for enkefruen og er kendt ude i byen for at hyre daglejere til minen. Kleinmann er kendt for at bakke op om en kejserlig baron i byen.
Lars Lorenzen Højen Reinhart Schwartzwald Reinhart er en mand der altid lader til at gøre hvad han kan for at være i godt humør, er altid god for en sludder for en sladder, et krus øl. Han er kendt for at være en fastansat hos mineselskabet.
Anne Heselaa Johansen Eva Von Falkenhayn Efter sin mands uheldige død i en mineulykke, har enkefrue Falkenhayn overtaget kontrollen over mineselskabet. Nu er hun ivrig sponsor for flere adelsfolk fra De Tretten Stater.
Kristian Østergaard Lauritz Kurtzmann Lauritz Kurtzmann er forkæmper for Enke Frau Falkenheyn, og viger sjældent langt fra hendes side. Han er gammelt medlem fra en af Bögenhafs mange gadebander, bestående af unge overklasse borgersønner, der keder sig og bedriver tiden med at tæve hianden i såkaldte dueller i gaderne. Lauritz har åbenbart haft lavet noget han ikke skulle og er derfor i Khypris…
Gruppenavn: De Synske ræve
Beskrivelse: De Synske ræve er en gøgler trup fra De tretten Stater. Med gøgl, sang og narreværk har de tjent fra høj til lav på deres rejser.
Kontakt: Emil Kledmann

Roller:

Fornavn Efternavn Rollenavn Rollebeskrivelse
Emil Keldmann
Rikke Hardbo Larsen En pige der holder mere af drømme, eventyr, kunst og skønhed end af at sælge varer på markedet. Stak af fra familien og fik ny identitet som en gøglers søster. Lever rodløs for at udleve drømmene.

 

 

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.