Scenariet

Som du måske har fundet ud af, foregår scenariet i det nyopståede by Khypris, der ligger i det lovløse område kendt som Grænselandene.
I modsætning til de fleste indbyggers hjemlande er Khypris en heksekedel af forskellige kulturer, med hver deres opfattelse af hvordan verdenen hænger sammen.

Khypris er som by, blot et enkelt år gammel på nuværende tidspunkt, men er vokset eksplosivt siden de bretonianske riddere ryddede området for grønhuder og byggede deres befæstede gård.

Byen er dog som sådan ikke et attraktivt sted, men nærmere et gemmested for folk der har rodet sig ud i problemer og de mange, der er ude på at profitere på den slags typer.
De fleste i Khypris har derfor en mørk skyggeside, der på den ene eller anden måde gør dem til ubehagelige personager og generelt folk man ikke skal stole for meget på.

En anden uheldig sideeffekt mange har opdaget ved at bo i Khypris, er at der i modsætning til deres hjemnationer ikke er nogen stadfæstet eller centraliseret ledelse til at opretholde en ensrettet lov. Derfor er der på ingen måde nogen retssikkerhed i byen, da alle har hver deres ide om lov og orden. Den helt basale retslige instans har indtil videre været de bretonske riddere, der dog ikke har blandet sig medmindre blodet har flydt frit i gaderne.

En gruppe af byens ledende borgere arbejder på en fælles lovordning for hele byen. Men det store spørgsmål er om det er muligt at forene de meget forskellige traditioner i en fælles lovgivning. Og er man overhovedet interesseret i det?

Dagligdagen i Khypris er derfor blevet genstand for konstante stridigheder blandt forskellige grupperinger på tværs af kulturer, hvor alle prøver at mele deres egen kage, nu da alle sociale konventioner fra deres hjem nationer ikke gør sig gældende.

Adskellige udråbte laug og byråd på råber sig retten til indflydelse, samtidig med at private vagtværn håndhæver selvskrevne regler i egen baggård. Imens sidder den eneste reelle våbenmagt, bretonerne, låst i egen selvforherligelse og søgen efter hæder og ære uden for byen, på trods af at lykkejægere fra nær og fjern hungrer efter deres position.

Khypris er kort sagt en heksekedel, der er på randen til at løbe over. Er du personen, der kan gøre en forskel?

Seneste indlæg på forum

Beskeder

Log ind for at se dine beskeder

Login eller registrer

Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.