6.Juli

kl: 06.00

Så er det sidste spilmatreiale sendt ud til folk. Vi beklager mængden af taste og stavefejl. Men grundet det fremskredne tidspunk, har vi ikke haft mulighed for at få læst korrektur på det, af de sædvanlige folk. Og vores egen korrektur har pga. træthed været næsten ikke eksisterende.
Havde vi ventet til i morgen, kunne vi nok havde fanget mange af fejlene… men målet var at få alt ud inden vi gik i seng.
(om jeg så når i seng er spørgsmålet, skal pakke alt hvad jeg skal have med, vaske op, rydde bare lidt op, ordne lidt regnskab for i dag… og har nogle opgaver der skal løses her i formiddag… well, man kan sove når man bliver gammel)

Dog har vi glemt en komplet liste over alle folk, deres rollebeskrivelsr og de billeder vi har fået ind. Det skal vi nok kigge på i aften eller lørdag, når vi er ude på Forlev.
Indtil da kig under “grupper” her på siden. De lister er relativt opdateret.

Jeg har opdateret siden med vores møntsystem, med et billede. Beklager det det først kommer nu. Men bedre sent end aldrig som man siger…

Hvis i går og venter på svar på et eller andet, eller der er noget info i mangler så send en ny mail og spørg igen… vi har sikkert glemte det eller mailen er forsvundet i mængden.
(tror ca. jeg har 950-1000 khypris mails pt)

Fra en gang sidst på eftermiddagen kan man få kontakt til os på telefon: 23695267
(det nytter ikke at ringe før, da vi ganske simpelt først få telefonen på det tidspunkt)

Dog er mail stadigt vores klart fortrukne kommunikationsmiddel.

Det er tanken at komme med lidt opdateringer her på siden i løbet af opsætningen… så hold øje med siden.

 

Sidst men ikke mindst vil jeg nævne at der er oprettet en ny underside der hedder “Tak Til
Den er ikke færdig endnu, men her vil vi nævne de firmaer som har hjulpet os, ved at give gode priser på mad, drikke, leje af bil, træ til nye huser, maling, osv.

Kig på siden og tænk på dem næste gang du skal bruge noget de kan levere… tak.

Seneste indlæg på forum
Beskeder
Log ind for at se dine beskeder
Login eller registrer
Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.