18. juni

Hejsa alle dejlige deltagere.

Arbejdet med at få koordineret det sidste på jeres allesammens grupper, går snart for alvor i gang.

Målet er at alle kan få en “gruppe rolle”. Dvs. en beskrivelse af jeres gruppe og situation, samt en liste over de venligsindede grupper i har, samt hvilken grupper, jeres gruppe hader.

Det er også her at jeres egen gruppes egne målsætninger står beskrevet og at det samtidig fremgår hvad I for alt i verden vil forhindre.

Derudover bliver der en liste over alle de folk, der er med i gruppen med deres offgame navn og deres ingame navn, samt mail oplysninger.

Vi gør dette for at alle i gruppen skal have adgang til alle oplysninger, så det ikke kun er personen, der har haft kontakt til arrangørerne, der har 100% styr på gruppen.
Vi satser på at alle grupper har minimum en fjendtligsindet gruppe og en venligsindet gruppe, så hvis I allerede har nogle særlige ønsker, skal i sende dem i en mail til:

mail@khypris.dk med titlen “jeres gruppenavn” venner og fjender”.

Prøv at få dette gjort. Jeres scenarie bliver klart bedre på denne måde, og vi vil virkelig gerne arbejde for at give jer alle en knaldgod oplevelse med masser af konflikt, spænding og intrige.

Update:

Vi hader det allesammen som pesten (jeg gør i hvert fald). Briefing er endelig ved at være slut og nu skal alle “vigtige” roller præsenteres og hives op på podiet, så man har en anelse om hvem der kongen, hvem der er bryggeren, hvem der er bageren etc.

Det vil vi gerne komme om ved at bede folk sende et billede ind, så vi kan føje det til “En Guide til Khypris”, der er under udarbejdelse.
brug mail@khypris.dk

På den måde kan folk sætte ansigt på hvem der er hvem i byen, hvis man burde kende dem.
Dvs. de folk, der får sendt et billede ind ved folk hvem er, og de der ikke gør lever i ugenkendelighed.

Hjælp os til en hurtig briefing. Tak.

P.S: Deadline er fredag d.29 juni: Kl: 17:00. Alle indsendte billeder efter dette, kigger vi ikke på.

Mvh
Arrangørerne.

Seneste indlæg på forum
Beskeder
Log ind for at se dine beskeder
Login eller registrer
Du kan logge ind med din Facebook, Google, Yahoo eller Wordpress konto.