Praktisk

Her finder du praktiske information i relation til Krigslive IX.

Pris og tilmelding

Deltagergebyr: 550 DKK

Sen betaling: Ved betaling efter 1/2 2013 kl. 18.00 øges deltagergebyret til 650 DKK.

Der ydes 50 DKK i rabat til, ved afvikling, gyldige TRoA medlemmer.

Betaling kan foretages med paypal, dankort eller bankoverførsel. Betaling foretages kun for en person af gangen for at lette arrangørernes administration.

Sidste tilmelding: Torsdag d. 21/3 2013 kl. 18.00. Herefter er afmelding heller ikke længere mulig, og en tilmelding er bindende og skal betales.

Aldersgrænse: 16 år.

Er man mellem 14 og 16 år kan man søge dispensation. Man skal ikke tilmelde sig før man har søgt og fået dispensation. Se nærmere information på Dispensationsansøgning. Det er alderen på afviklingstidspunktet der er relevant. Er man under 14 kan man ikke deltage.

Enhedstilmelding

Alle spillere tilmelder sig som en del af en enhed. Enhedstilmelding foregår per mail til klix@krigslive.dk og skal foretages af den enhedsansvarlige.

En enhedstilmelding indeholder:

  • Ønsket side (Kejserriget eller Mørkegoblin)
  • Enhedstype jvf. armylist fra den pågældende side og rustningsgrad (for Kejserriget)
  • Lidt tanker omkring regimentet (navn, farver, ingame-fluff, osv.)
  • Forventede antal personer i enheden
  • En kontaktperson (med email og gerne telefonnummer)
  • Forventet enhedsleder
  • Forening, om nogen

Når jeres enhed er godkendt kommer den på listen af enheder man kan tilmelde sig som i den personlige tilmelding.

60 dage efter enhedstilmelding forventer vi at 80% af enheden er tilmeldt og betalt. Er dette ikke gjort vil vi tage en dialog med den enhedsansvarlige med henblik på at reducere enhedsstørrelsen eller afmelde enheden, hvis den er for lille. Dette er særligt relevant i den situation, hvor vi har enheder vi har afvist tilmelding, fordi en side har for mange enheder og soldater sammenlignet med den anden. Tilmeld jer og betal til tiden, så bliver vi alle glade.

Ankomst

Superbrugsen i Tornby set fra hovedvejen.

Vi forventer at alle spillere ankommer torsdag d. 25/4 2013 mellem kl. 15 og 20 på parkeringspladsen ved daglig-brugsen ved Tornby. Her vil du blive checket ind og modtage nærmere information om hvor du skal køre hen for at læsse af osv. Det er også en lejlighed til at lave sidste-øjebliks proviantering.

Adressen er:

Gl. Landevej 7C, Tornby

9850 Hirtshals

Kan du ikke være der til checkin i det givne tidsrum skal du kontakte arrangørerne i god tid for at få en anden aftale. Kontakt arrangørerne på klix@krigslive.dk.

Afgang

Alle spillere skal forlade området tidligst lørdag d. 27/4 2013 kl. 20 og senest søndag d. 28/4 2013 kl. 13. Husk at efterfesten er lørdag aften.

Inden du må køre finder du en arrangør eller hjælper der kan godkende oprydning og rengøring af jeres lejrområde. Kører man før kl. 8 søndag vil vi gerne vide dette på forhånd så vi kan sikre at der er en mand oppe til at håndtere jeres afgang fra området.

Lejr-ting

Arrangørerne vil sørge for mad, brænde, vand og toiletforhold som en del af deltagergebyret.

Det er spillernes eget ansvar at sørge for passende middelalder-agtige telte, lys, borde og bænke og andet, som de har behov for i lejren.

Mad

Mad leveres af Jesper Lynge fra Lindholm Høje Cafe - cafeen knyttet til vikingemuseet på Lindholm Høje. Menuen vil først blive endeligt fastlagt kort før scenariet for at få optimal udbytte af pengene i forhold til årstiden varer og priser, men følgende kan siges allerede nu:

Morgenmad bliver udleveret i rationer der passer til hvert regiment. I en ration vil der være både være hjemmebagt brød, ditto pålæg og marmelade. Og der vil være ingredienser til at lave en herlig morgengrød til dem der ser værdien i en ekstra lang mæthed og brændstof til dagens strabadser. Med morgenmaden følger der frugt til tasken og den lille sult.

Frokosten er en ”feltration” der udleveres til den enkelte kriger. En ration består af godt bagerrugbrød, hjemmebagt groft brød, et godt stykke kød, ost, smørelse og noget sjovt tilbehør.

Aftensmaden er en go’ gryderet med saft og kraft inspireret af middelalderens feltmad med forskellig hele stykker kød, røgvarer fra vores dygtige slagter, grønne og bastante grøntsager og serveres selvfølgelig med godt groft hjemmebagt brød. Det hele i mængder der passer sig til en sulten krigskarl lige til at varme i lejren.

Maden er en del af deltagergebyret og kan ikke vælges fra. Har du allergi, er kræsen eller religiøse regler omkring spise er det dit eget ansvar at sørge for mad, men deltager gebyret forbliver uændret (og der er mere mad til dine venner).