Kontakt

 

Arrangørerne kan kontaktes på klix@krigslive.dk

 

Sponsorer

Hjørring kommune logo - med farve

Om Arrangørerne

Alt det du ikke vidste om arrangørerne – sort på hvidt.

Søren Jepsen (aka. Kogle)

Man kan godt se Søren lidt som en goblin; helt utrolig snu, praktisk anlagt og er overraskende god til at spise store mængder mad. Problemet for Søren og mange andre gobliner er at hvad der er helt utroligt snut når man tænker det, kommer fra tid til anden ud som noget helt andet når man siger det. Det er Søren faktisk så god til at vi kalder det ”at lave en kogle”. Som årene er gået og Søren er blevet bedre til at sanere sine ideer inden de kommer ud verbalt, er det åbenlyst noget sjældnere der fremkommer underholdene situationer på den konto. Desværre for os andre.

Søren møder opgaver med oprejst pande, vi antager det er noget spejder/militær holdning han har samlet op undervejs i sit liv, hvilket gør at han overkommer mange situationer som virker forholdsvis langtrukne, kedelige eller direkte irriterende hvis blot der kaffe og kage ad libitum.

Søren er 33 år og har spillet rollespil og figurspil siden 1990. Han har deltaget i Krigslive V, VI, VII og VIII.

Kåre Kjær

Alle kender Kåre og vi kan faktisk lidt opfatte ham som teamets helt egen rockstjerne. Det gode ved Kåre er at hvis han er klar over han er rockstjernen så skjuler han det godt mens han lytter på vores mere eller mindre gode ideer. Alt der kommer Kåres vej bliver vurderet på det store Ingeniør-logik alter, og hvis det overlever der så er alt godt.

Kåre har under sit meget lange studie og senere arbejdsliv lært at være meget glad for tal og tabeller, det er rigtigt godt for os, da vi altid kan få interessante Excel ark at forholde os til. Slutteligt er Kåre helt utroligt glad for Kejserriget i en grad hvor man skulle tro det var et nært familiemedlem. At kalde det Imperiet er en fornærmelse på lige med at genere Moster Ernas uldne strømper.

Kåre er 30 år og har spillet rollespil siden 1996. Han har deltaget i samtlige Krigslives, og har været arrangør på Krigslive V.

Jens Alsted

Jens er gruppens dværg, let genkendelig på maven, de korte fingre, det voldsomme temperament, afskyen for at være i sollys, lysten til at modificere og mekanisere alt hvad han ser og sidst men ikke mindst den store glæde ved mad og øl. Især øl. Kombinationen af øl og lysten til at mekanisere ting er farlig, men kan heldigvis kanaliseres over i at bygge diverse underfundige, krigsliverelaterede dingenoter til alles store fornøjelse.

Jens har lovet at han vil glemme den tykke bog som han kalder sin hukommelse over svig, bedre kendt under navnet Book of Grudges, mens han laver krigslive. Den klassiske æselstædighed kommer vi ikke udenom, men som dværge er flest kan den heldigvis pacificeres med øl – og det giver jo som bekendt krigsliverelaterede dingenoter, og så er alting godt.

Jens er 35 år og har spillet rollespil siden 1987. Han har deltaget i Krigslive V, VI, VII og VIII.