Om Krigslive IX

Krigslive IX foregår i Warhammer universet, nærmere betegnet ved Sorte Ild passet. Her befinder Kejserigets soldater sig i en desperat kamp for at forsvare riget mod den invaderende horde af Mørkegobliner. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om Krigslive IX og tilmelde dig scenariet. Desuden henviser vi til forum hvor du kan snakke krigslive med os og alle de andre spillere.

Vision

Når man brænder for Krigslive og Warhammer, som vi gør, kommer der et tidspunkt hvor man ikke længere kan se på fra sidelinen men istedet må tage arrangørhatten på og afprøve sine ideer. Vi er derfor glade og spændte på at byde jer velkommen til Krigslive IX.

På slagmarken ønsker vi at spillerne gives fri taktisk føring indenfor arrangørsatte rammer så alle træfninger er meningsfyldte og sjove for begge sider.

Historien synliggøres gennem kamp om objektiver og slagenes udfald vil få en plads i den sammenhængende historie.

Vi ønsker at benytte eksterne ressourcer til at arbejde med  udvalgte opgaver som vi ikke finder er vores kernekompetence eller er esensen af krigslive. Dette skal frigøre nogle af vores kræfter til at realisere den øvrige vision for Krigslive IX.

Sidst men ikke mindst så byder krigslive IX for første gang på en ny race – Mørkegobliner. Vi ved det er et kæmpe arbejde at lave kostumer og har derfor valgt en race som stiller et beskedent udstyrskrav og samtidig leverer fantasy for alle pengene.  Vores forhåbning er at Mørkegoblinerne er første skridt på vejen til en ny hær der kan indgå i fremtidige krigslives.