Byg!

Der har været stille her på siden i længere tid, det var ikke vores hensigt. Omstændigheder omkring et lettere underskud af Mørkegobliner har gjort at det meste af vores arbejde af har været af den forholdsvis kedelige og administrative slags. Det gode nyheder er jo som skrevet andre steder at vi nu har to jævnbyrdige sider med ca. 150 spillere pr. side. Det er vi rigtigt glade for og det bliver pisse godt!

Det betyder at vi vender vores energi mod nogle af de mere sjove dele af projekt KLIX, nemlig at få en halv-kedelig dansk plantage til at blive vakt til live som et område omkring Sorte Ilds passet. Vi har omtalt dette byg som staffage eller props og det betyder grundlæggende at vi skal bygge noget kulisse til skoven. I et af vores budget udkast, hvor der var mange flere spillere, var der også meget staffage i skoven. Vi er dog endt der hvor projektets midler er noget begrænsede og vi er der for er nødsagt til primært at bygge de elementer der skal kæmpes omkring. I samme ombæring skal det siges at det ikke er dårlig planlægning fra vores side at vi først starter et byg nu, vores principper om økonomistyring gør at vi skal være sikre på vores økonomi inden vi træder speederen i bund mht. til at bruge penge.

Der var alt det kedelige og status-agtige, hvad er det så for noget vi bygger? Vi skal bruge nogle vejsidetempler (roadshrines), en gravplads, noget Morr stads, et Morktempel og sidst men ikke mindst nogle galesvampe der kan plukkes. Her til kommer der en bunke mere kedelige ting, som rute markeringer, en bro til en lejr, et sminke/vaskeområde osv.

Arbejdstening af vejsidetempel.

Arbejdstening af vejsidetempel.

Billleder ellers er det ikke sket!

Det første billede er af arbejdstegningen til det første vejsidetempel, som det lettere kaotisk blev til på en god byggedag i det nordjyske. Som det måske anes på tavlen er det to personer der normalt har et mere akademisk arbejde, om ikke andet påstår vi at vi selv forstår hvad der er foregår :)

Her efter er der eller fyret op i CAD/CAM programmet så ting kunne ryge i CNC maskinen og længdestykker er blevet skåret ud og tilpasset med de mere eller mindre umulige vinkler vi havde beslutte os for. Her under ses der et wip billede af resultatet.

WIP Vejsidetempel

WIP Vejsidetempel

 

Hvis man sammenholder tegningen på tavlen og wip billedet kan se hvad der mangler af forskallinges bræder i bunden.

WIP Galesvamp

WIP Galesvamp

Det sidste vi vil vise i denne omgang er den føste galesvamp. Den her er blevet noget champignon-agtigt i sin nuværende form, men den er ikke endelige. Vore udfordringer her været at få dem store nok til de blive sjove at have med at gøre, at bliver robuste nok til at vi kan flytte rundt på dem og de kan håndteres af Shamaner der vil plukke dem.

Vi glæder os helt afsindigt meget til KLIX og håber vi også at i gør.

God Påske.