Einherjerne Scenarie 2013

Vision

Stortinget er et forhandlingsscenarie baseret på status, intrige og masser af konflikt. Et rollespil om magtfulde mænd og kvinder, der står på tærsklen til at forme Danmarks fremtid.

Kort fortalt er perioden midt 1100-tallet, da der hersker borgerkrig i Danmark og Kong Valdemar af Jylland rider rundt i landet for at skaffe opbakning til sin titel som enekonge i et splittet Danmark. Stortinget er et af disse mange møder mellem rigets stormænd, for at finde ud af Danmarks fremtid.

Dette er et historiskinspireret rollespil, men ud fra tanken, at det ikke er en historisk dokumentarfilm. Det er et scenarie, der er løst baseret på en serie af begivenheder, der måske fandt sted, eller kunne være fundet sted.

Scenariet er sat op, så den historiske kontekst skal gavne scenariet og ikke hindre det. Historie er ikke, hvad du har på – det er, hvordan og hvorfor du reagerer som du gør, og de tanker der ligger bag. Den historiske kontekst skal give muligheder for at lege med historien.

Scenariet er med vilje tænkt til at skulle være kort og præcist. Grupper skal have præcise målsætninger og vide, hvor de skal spille hen imod. Det er ikke et scenarie, der handler om at gå på kro, men et scenarie om status, magt og rænkespil. Vi bruger mottoet: For de der hygger sig ved at spille rollespil, og ikke for de der spiller rollespil for at hygge sig…

Nye kommentarer
    Arkiver
    Kategorier
    • Ingen kategorier