Tilmelding Downloads Krigslive Forum TRoAs Krigslive Galleri
Gamle Krigslive side


Lodtrækning - Brugerundersøgelse
Post Posted: 29/04-07, 18:35 by Gert Hansen

En tak til alle de der deltog i brugerundersøgelsen. Det blev til 134 besvarelser på trods af store problemer at få mails ud til folk. Jeg glæder mig til at gå igang med statistikken.

Vinder af et gavekort på kr 500,- til Den Sorte Ridder blev: Louise Koustrup Larsen fra Thisted, som spillede i kroen "Jomfruburet". Tillykke til Louise, og så kan det være hun får lyst til at købe sig lidt panser til en kamprolle næste år ;-) .


Nyhedsbrev 2
Post Posted: 09/12-06, 23:01 by Sune Jensen

I den seneste tid har vi set stor tilslutning hos jer, til vores Krigslive, vi har i skrivende stund 47 tilmeldte og 6 betalende, begge tal som snart eksploderer. På den anden front er slagmarken sat til Kulsø Spejdercenter [1], et lækkert stort sted med sø, meget varieret landskab og træk og slip toiletter!

På hjemmesiden har vi også offentliggjort kulturrelaterede tekster til Bretonnia, rolle/gruppe tekster og kampregler. [2] Hent dem og læs dem.

Jeg vil gerne sige undskyld til jer alle for min tilsyneladende inaktivitet. Men det er der ændret på nu: Hvis i har brug for at komme i kontakt med mig så er mailen hhjr_j@hotmail.com, eller efter kl 16 alle ugens dage tlf. 6178 7100. Jeg vil være til jeres rådighed fra det tidspunkt - til I falder i søvn. Opdateringer følger!

Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, kan du stadig gøre det [3]. Du kan tillige følge med i udviklingen af deltagerlisten [4] og regimentlisten [5].

Sune Jensen
Hovedarrangør

Links
[1] http://www.kulso.dk/
[2] http://www.krigslive.dk/downloads.php
[3] http://www.krigslive.dk/tilmelding.html
[4] http://www.krigslive.dk/tilmeldte.php?mode=listplay
[5] http://www.krigslive.dk/tilmeldte.php?mode=regimentlist


Nyhedsbrev 1
Post Posted: 03/09-06, 00:48 by Gert Hansen

Efter 5års okkupation af de omstridte grænselande mellem Bretonnia og Kejserriget, finder den kejserlige vassal Simon von Bray sig belejret i sit eget len af den tidligere lensherres svigerfars styrker… En mørk og svigefuld aften sendes der bud til Kejser Marius den Frommes hof om forstærkninger og en generel bøn om undsætning; men hvem vil svare kaldet til våben? Der er hæder, guld og ære at vinde både for kongetro og kejsertro mænd!

Vel mødt! Scenen er sat!
Liljeblomster og griffer mødes for Konge eller Kejser!

Hovedarrangøren udtaler:
I år vil der blive lagt vægt på småkampe om positioner og prestige ved at tage og holde dem. Lejrspillet vil der tages tiltag for at forbedre og udvide i begge lejre. Mere mad vil der også være at få og jeg HÅBER og regner med at der er folk der kunne finde det spændene at komme og være ”civile” roller; da alle hære har brug for horer, kokke, feltskærere og oppassere. Jeg håber også at folk vil kunne skrabe flere folk sammen og ville være gladest hvis alle enheder er 12 mand +, inkl. standard/fane-bærer, musikant og leder.

Igen er der restriktioner på folks udstyr - og de vil blive håndhævet! Skjolde må ikke være uden for målene fastsat ved sidste krigslive: ”For Konge eller Kejser”, dertil kommer en modifikation på rustninger og deres ”RP”. Der vil bliver brugt tre typer rustning til menige=stridsmænd: let; mellem og svær. Der vil blive givet seperate ”hero” RP. Tohåndssværd vil give dobbelt skade (ergo 6 i torso - 2 i ben).

Meget information om scenariet skal endnu udarbejdes, og vi informerer alle interesseret gennem nyhedsbreve. For at modtage nyhedsbrevet skal du have en bruger på Krigslive Forum. (Husk at bruge dit rigtige navn som brugernavn). Gamle nyhedsbreve kan desuden læse i forumet.

Arrangørholdet er indtil videre:

Hovedarrangør Sune Jensen
Sune er 24, lærerstuderende og har omkring 10 års live erfaring bag sig. De fleste i miljøet kender ham og hans madlavning, da han har stillet sig til rådighed for mange sommerscenarier med sine kokkeevner.
Sune er medlem af Einherjerne og 2MD.

Webredaktør og kasserer Gert Hansen
Gert er 29, sælger og it-mand, og har ca. 5 års sporadisk live erfaring. Til tider ses han som Sunes betroede opvasker.
Gert er medlem af 2MD.