Spillestil

"Studenterfesten" er et scenarie der handler om en fest. Men det handler om mere end bare det. For de unge studenter handler det om, at mødes en sidste gang og få tingene rundet ordentligt af. Det er her man har chancen for, at sige til den søde dreng, at man har været forelsket i ham hele 3.G, og det er her man har chancen for, at få fortalt sine venner hvor meget man kommer til at savne dem. Men det er også her hvor man har chancen for, at få fortalte nogle et par borgerlige sandheder om hvor store svin de var, og få blæret sig med hvad man skal efter sommerferien overfor de andre.

Kort sagt handler "Studenterfesten" om opbrud og fremtidsdrømme - men med et stort glimt i øjet. For det her er ikke helt normale mennesker vi har med, at gøre og her er der ikke bare plads til det upassende og det sære - her opfordrer vi ligefrem til det. Det bliver sjovest hvis det er en skæv virkelighed vi spiller, og for dem der ikke har deltaget på et Hjerte rimer på Smerte scenarie før betyder det ganske simpelt:

"Tænk '10 things I hate about you'... gone wild!"

Men det vigtigste overhovedet - og det gælder både nye spillere og gamle - er, at man giver plads til de andre roller og ikke stjæler billedet fra dem fuldstændigt. Man skal være markant, men man skal passe på med ikke at afbryde andres scener. Det er trods alt federe, at overvære nørden erklære sin kærlighed til en af skolens blondiner ude bag hytten og fortælle vennerne om det bagefter end det er, at bryde ind og banke ham undervejs.

Sig "ja" i stedet for "nej". Lyt med i stedet for at afbryde. Og tænk altid på om det du gør også er fedt for de andre spillere og ikke kun for dig selv. Så bliver det nemlig skidegodt

[tilbage]