Hvorfor?

Efter Hjerte rimer på Smerte 2 var færdigt var der ikke så meget tvivl om, at der også skulle laves en 3'er før eller siden. Der var mange ideer til hvordan man kunne gøre 3'eren ny og spændende, og nogle af de bedste var dem hvor der blev foreslået et afbræk i stilen i form af f.eks. en bustur, en hyttetur eller en klassefest. Og samtidigt var der det faktum, at de 60 studenterhuer som jeg havde bestilt til Hjerte rimer på Smerte 2 først var ankommet mandag eftermiddag, og nu stod og rodede hjemme i min lejlighed. Sidst, men ikke mindst, så havde jeg efter 1'eren kommet til, at love at jeg nok skulle sørge for, at der blev holdt en Hjerte rimer på Smerte studenterfest.

Så snakkede jeg lidt med arrangørerne fra 1'eren af og vi slog nogle ideer sammen. For hvorfor ikke slå flere fluer med et smæk og lave både studenterfest og hyttetur samtidigt? Efter lidt mere ping-pong af ideer og lidt kiggen efter locations fandt vi hytten i Smørum og en dato hvor den var ledig. Så kom oplægget på banen, og Adrian (der spillede Peter Brun Nedergård til 2'eren) foreslog, at det kunne være hans studenterfest vi holdt. Det gav en glimrende mulighed for, at have folk med der spillede hans pinlige familie og venner.

Det betød, at der skulle flikkes en hjemmeside sammen og skrives lidt tekster. Det blev klaret rimeligt hurtigt, selvom min computer døde midt i det hele og forsinkede processen, og eftersom jeg gik efter en noget mere minimalistisk hjemmeside denne gang, så var det ikke mere end nogle timers arbejde der skulle til.

Nu må vi se hvordan det hele løber af stabelen. Selv er jeg ikke i tvivl om, at det nok skal blive virkeligt sjovt, også selvom jeg må lade Rektor Graa blive hjemme sammen med resten af lærerstaben. Men mon ikke det går?

Claus

[tilbage]